Във връзка с осигурените й кола и шофьор от БСП,

...
Във връзка с осигурените й кола и шофьор от БСП,
Коментари Харесай

Нинова: Страх ме е за живота на Елена и сина й

Във връзка с обезпечените й кола и водач от Българска социалистическа партия, Йончева изясни: „ Като народен представител, в никакъв случай не съм употребила кола и водач от Народното събрание за моята парламентарна активност. Никога не съм мислила, че това е належащо, тъй като мога да употребявам личния си автомобил. Мисля, че не съм и неприятен водач. Очевидно, че да приема това предложение от страна на госпожа Корнелия Нинова, от страна на Българска социалистическа партия, имаме избрани терзания “.

Попитана дали е получавала закани, представителят на Българска социалистическа партия отговори: „ Не бих желала да влизам в конкретика. Мисля, че доста неща ще станат ясни в околните месеци “.

„ Бях обезпокоена да не се случи нещо на Елена Йончева и й осигурих кола и водач, с цел да подсигурявам спокойствието й “, сподели по-рано водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

На въпрос дали Българска социалистическа партия е осигурила кола и водач на представителя на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Елена Йончева, Нинова отговори: „ Да, правилно е. Аз предложих на управлението на ПГ да осигурим на Ели кола и водач, с цел да е спокойна. Тя пътува доста из цялата страна, кара сама, постоянно е с детето в колата и бях обезпокоена да не й се случи нещо, да не попадне на провокация. Искам да подсигурявам нейното успокоение, с цел да си прави работата. Тя в действителност засегна съществени ползи. Ние стоим зад нея, постоянно сме били дружно в тези акции, само че и като началник, и като жена, и майка съм длъжна да помисля и да й осигуря успокоение, с цел да си прави работата “.

„ Предсрочните избори не са страшни, нито ще основат безпорядък, тъй като хаосът и неустойчивостта са в този момент “, уточни още водачът на Българска социалистическа партия, представена от в. Труд.

„ Кога да бъдат предварителните избори? Ние настояваме за оставка в този момент. Кога ще бъдат предварителните избори е записано в Конституцията и законите на страната. Ако в този момент подадат оставка има написани периоди, за връчване на мандати, за връщане на мандати. Това, което е написано в Конституцията и в законите, това ще бъдат и предварителните избори “, добави Нинова.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР