Във връзка с очаквания интензивен трафик по основните пътни направления

...
Във връзка с очаквания интензивен трафик по основните пътни направления
Коментари Харесай

Очаква се натоварен трафик, вижте къде има ремонти

Във връзка с упования натоварен трафик по главните пътни посоки Агенция " Пътна инфраструктура " /АПИ/ моли водачите да карат рационално, да съблюдават разпоредбите за придвижване, да не подхващат внезапни маневри и да не употребяват спешните ленти по автомагистралните сектори за по-бързо напредване.

Рисковото и прочувствено шофиране не подсигурява по-бързо и малко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите, показват от пътната организация.

В секторите, в които се правят поправки действия е належащо водачите да плануват повече време за пътешестване, заради по-ниската скорост на придвижване и въведените краткотрайни организации или да употребяват различни направления.

В момента на Автомагистрала " Хемус " се прави ремонт на 4 виадукта - при 19-ти км (виадукт " Потоп " ), 33-ти км (съоръжението при тунел " Витиня " ), при 36-ти километър (виадукт " Коренишки дол " ) и при 51-ви км (виадукт " Разлив " ). На оборудването при 9-ти км (в региона на с. Яна) се подменят дилатационните фуги. Поради това придвижването в региона на оборудванията при 9-ти, 33-ти, 36-ти км се прави в двете посоки в платното за Варна. На виадукта при 51-ви километър се ремонтира платното за Варна и там трафикът минава в двете посоки в платното за София. За облекчение на трафика в последния почивен ден - на 24 септември, ще има две ленти за София и една за Варна.

Поради ремонтните действия е лимитирано придвижването на тежкотоварните камиони над 12 тона. Превозните средства се отклоняват при 30-ти км от пътен възел " Витинска река ".

Строително-монтажни работи се правят и на две мостови уреди на Автомагистрала " Хемус " на територията на област Шумен. Движението в сектор от 853 метра - от жп надлеза при км 364+744 до надлеза при км 365+597, се реализира в двете посоки в платното за Шумен.

На Автомагистрала " Тракия " заради ремонт на оборудванията при 17-ти и 18-ти километър в посока Бургас придвижването се реализира в двете посоки в платното за София. На 24 септември ще има две за София и една за Бургас.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР