Във връзка с очакваната заповед на Министерството на здравеопазването за

...
Във връзка с очакваната заповед на Министерството на здравеопазването за
Коментари Харесай

Левски спря продажбата на билети заради очакваната заповед на Ананиев

Във връзка с предстоящата заповед на Министерството на здравеопазването за прецизно съблюдаване на противоепидемичните ограничения се прекратява продажбата на билети за реванша против Локомотив (Пловдив) от полуфиналите в шампионата за Купата на България във вторник, 23 юни от 20:30 часа на стадион „ Виваком Арена – Георги Аспарухов “. Това оповестяват от ПФК Левски, представени от БГНЕС.
При приемане на спомагателна информация в клуба по отношение на провеждането на футболните дуели в България, „ ПФК Левски “ ще осведоми в допълнение своите последователи.
По-рано през днешния ден министърът на опазването на здравето Кирил Ананиев разгласи, че по футболните игрища към този момент ще се позволяват до 1000 души на бранш, които би трябвало да седят през една седалка. Досега бе разрешено стадионите да се пълнят на 50 % от потенциала си, а всеобщо разпоредбите за обществена отдалеченост не се съблюдаваха и почитателите се струпваха на едно място.
Затягане на ограниченията: Маските на закрито още веднъж са наложителни
На специфична конференция здравният министър, РЗИ - София и националният здравен контрольор оповестиха, че постановат санкции Националния стадион, ГЕРБ и Българска социалистическа партия по 3 000 лева поради неспазването на противоепидемичните ограничения за сигурност. Последната е поради публиката, която не спазвала разпореденото разстояние на мача ЦСКА - Левски в събота.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 22 юни
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР