Във връзка с обявеното у нас извъндредно положение, родните политици

...
Във връзка с обявеното у нас извъндредно положение, родните политици
Коментари Харесай

Българи с интересна идея как да се справим с тежкото положение

 Във връзка с оповестеното у нас извъндредно състояние, родните политици всекидневно оферират и разискват промени в закона и плануваните ограничения, с цел да може да се стабилизира стопанската система на страната, съобщи кореспондент на Ruse24.bg .

В засегнатите страни в европейски и международен мащаб измежду взетите ограничения са затваряне на границите, ограничение на придвижването на възрастните хора, карантинен режим, финансова и обществена помощ от всякакво естество за засегнатите жители, разнообразни доброволчески сформирования и метаморфоза на медицината.

Родната стопанска система от дълго време е притисната до стената, само че настоящето състояние ни насочва във напълно ново измерение. Докато елементарните жители балансират, някои излезли в насилствен отпуск, други - работещи от у дома, в огромните градове бе подета акция всяка вечер тъкмо в 21.00 часа жителите да излязат на балкона и с ръкопляскания или осъществяване на химна, да изричат моралната си поддръжка към медиците, които остават на " първа фронтова линия " в тежката обстановка.

Напоследък обаче, в обществените мрежи набира изключителна известност обява, призоваваща родните политици да оказват помощ на България, по един много забавен метод. Публикуваме апела, който за броени часове бе харесан и споделен от хиляди българи, без редакторска интервенция.

" Призовавам всички политици да се откажат от заплатите си този месец, в интерес на лекари, сестри, инсталация и лекарства! Както хората няма да имат приходи в продължение на месец - по този начин и вие: 240 депутати х 6000 лева = 1 440 000лв.

Бъдете солидарни с народа си. Предайте нататък! "

Дали концепцията е утопична, или родните политици с ненаситност ще се включат - следва да забележим.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР