Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в

...
Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в
Коментари Харесай

ПП МИР продължава своя протест онлайн

Във връзка с оповестеното от Народното събрание изключително състояние в България за ограничение на разпространяването на COVID-19, Политическа партия МИР афишира, че митингът за незабавното въвеждане на машинното гласоподаване и оставката на държавното управление на Бойко Борисов остава, само че минава в задочен.
От през днешния ден шатрата и палатките на Политическа партия МИР ще не престават да стоят пред постройката на Министерски съвет, само че в тях няма да има физическо човешко наличие.
Политическа партия МИР продължава онлайн своя митинг и поддръжка за медицинските сестри и майките на деца с увреждания, които също оставят алегорично своите палатки в триъгълника на властта празни.
Ежедневно ще ви осведомяваме онлайн за хода на нашите протестни дейности.
Политическа партия МИР упорства, макар изключителното състояние в страната, Народното събрание, Министерски съвет и ЦИК да подхващат неотложно всички нужни дейности по въвеждането на машинното гласоподаване още на идващите парламентарни избори.
Настояваме работната група за промени в Изборния кодекс към комисията по правни въпроси на Народното събрание да довърши своята работа, даже в изискванията на изключителна обстановка, и да излезе с обществен отчет за взетите решения, и най-много да уточни периодите, в които ще се подхващат всички дейности, гарантиращи, че идващите парламентарни избори в България ще се проведат посредством машинно гласоподаване.
Политическа партия МИР приканва всички, които поддържат митинга на майките и медицинските сестри да сложат във фейсбук в символ на съпричастност и поддръжка следната фотография:
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР