Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване

...
Във връзка с недопускане нарушаването на обществения ред и осигуряване
Коментари Харесай

Променят движението в Плевен заради предстоящия маратон

Във връзка с недопускане нарушаването на публичния ред и обезпечаване на естественото осъществяване на спортни мероприятия – Маратон, Полумаратон, 10 км, Щафета 2 х 10.5 км, 3 км Масов крос „ Аз мога ” и детски маратон на територията на гр. Плевен на 22.05.2022 година със Заповед на кмета на Община Плевен краткотрайно ще е лимитирано придвижването на моторни транспортни средства по следните пътни сектори:

1. По ул. „ Вардар ” /велоалеята/ от пл. „ Възраждане ” до бул. „ Христо Ботев ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.

2. По ул. „ Стоян Заимов ” /моста на р. Тученишка/ и по ул. „ Вардар ” в правата сред ул. „ Стоян Заимов ” и общинския паркинг до Параклис пантеон „ Св. Георги Победоносец ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 11.00 ч.

3. Бул. „ Христо Ботев ” в правата от ул. „ Ген. Атанас Стефанов ” до ул. „ Сан Стефано ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.

4. Дясната лента на ул. „ Сан Стефано ” в правата от бул. „ Христо Ботев ” до парк „ Кайлъка ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 часа.

5. Входът/ изходът на паркинга на магазин „ Кауфланд ” на ул. „ Сан Стефано ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.

6. Пътят гр. Плевен – с. Тученица през парк „ Кайлъка ” в правата от парк – хотел „ Кайлъка ” до отклонението за хотел „ Спартак ” за времето от 09.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.

Ограничава се престоят и паркирането на МПС на 22.05.2022 година, както следва:

1. На паркинга против входа на парк „ Кайлъка ” /тролейбусна спирка „ Моста ”/ – за времето от 07.00 ч. до привършване на надпреварите в този сектор, само че не по-късно от 15.00 ч.

2. На общинския паркинг до Параклис пантеон „ Св. Георги Победоносец ” за времето от 07.00 ч. до 11.00 ч.

Да се уведомят жителите за съществуване на обозначено трасе по пешеходната зона на пл. „ Възраждане ”, ул. ”Васил Левски ” и пл. „ Свободата ”, за да не се попречва спортното мероприятие.

В неразрешените сектори отчасти ще се пропуща прекосяването на МПС, съобразено с участниците в маратона. Забраната не се отнася за коли на СНМП, ПБЗН, Министерство на вътрешните работи и МПС, обслужващи участниците и уредниците на маратона.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР