Във връзка с разпространението на коронавирус от "Метрополитен" отново напомниха

...
Във връзка с разпространението на коронавирус от "Метрополитен" отново напомниха
Коментари Харесай

Метрополитен с информация за сигурно пътуване в метрото

Във връзка с разпространяването на ковид от "Метрополитен " още веднъж подсетиха на столичани, че се съблюдават всички ограничения за сигурност.

"За да обезпечи оптимални условия за сигурност на пасажерите, „ Метрополитен” пусна от седмица зимното написания на влаковете, което допуска мотрисите да се движат оптимално нагъсто. Така в утринния пик от 7.30 до 9.30 интервалът към този момент е 3 минути за първа линия и 6 минути за втора, а от 9.30 до 10.30 часа 3 минути и 30 секунди за Л1 и 6 минути и 30 секунди за Л2. Във времето на вечерния пик – от 16.30 до 19.30 часа влаковете се движат на период 3.30 мин за Л1 и7 мин за Л2 ", оповестиха от сдружението.



Бившата водеща на предаването "Нощни птици " по Българска национална телевизия Искра Ангеова пък е изготвила видеоклипове за новите станции „ Медицински университет” и „ НДК”. Клипчетата ще бъдат оповестени на страницата на "Метрополитен " във фейсбук.

До края на август пускат метрото от "Красно село " до "Хаджи Димитър "

Както Novini.bg към този момент писа третата линия на метрото в София ще тръгне през юли-август, като ще бъде пусната от "Красно село " до "Хаджи Димитър ". Строителните действия завършиха в период в края на предходната година и от ноември започнаха тестванията. По контракт трябваше да продължат шест месеца.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР