Във връзка с настъпилата епидемологична обстановка и мерките за ограничаване

...
Във връзка с настъпилата епидемологична обстановка и мерките за ограничаване
Коментари Харесай

Борика съветва клиентите да подновяват електронните си подписи онлайн

Във връзка с настъпилата епидемологична конюнктура и ограниченията за ограничение разпространяването на СОVІD-19, "Борика " поучава клиентите си да лимитират до най-малко визитите си в комерсиалните офиси на сдружението.

Настоящите клиенти на електронен автограф B-Trust имат опция да възобновят изтичащия си документ онлайн, през електронния магазин на "Борика ", на адрес: https://store.borica.bg .

Подаването на онлайн поръчка за възобновяване на потребителския електронен автограф лишава няколко минути на клиента. От компанията напомнят, че опциите за заплащане са с банкова карта или с банков превод.

При нужда от подпомагане, клиентите могат да се обръщат към Контактния център на "Борика ", на телефони 0700 199 10 или * 9910 за мобилни номера. Операторите на сдружението са в подготвеност за отдалечено оказване на помощ на клиентите при всевъзможни интервенции, свързани с потребителския електронен автограф, чрез телефон или Тeam Viewer.

Работното време на Контактния център е от 07:00 до 23:00 ч. в работни дни .

Вчера системите на "Борика " се претрупаха от свръх ползване поради оповестяването на изключително състояние в страната и засиленото извършване на покупки и заплащане посредством ПОС терминално устройство. В публично известие от Българска народна банка увериха, че Централната банка и кредитните институции в България не престават да извършват своите интервенции , в това число работата с клиенти, при съблюдаване на нужните ограничения за ограничение на рисковете от разпространяване на COVID-19.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР