Във връзка с насрочените за Народно събрание на Република България

...
Във връзка с насрочените за Народно събрание на Република България
Коментари Харесай

Португалия даде съгласие за организиране на изборите на 4 април 2021 г.

Във връзка с плануваните за Народно заседание на Република България на 4 април 2021 година, Министерството на външните работи на Португалската република ни уведоми, че все още няма спънки за провеждането на изборите на територията на.
Министерството ще спомага за предприемане от португалските полицейски управляващи на нужните ограничения за сигурност в местата, където ще бъдат открити изборни секции.
 Китай позволи да бъдат разкрити изборни секции в посолството ни и в консулството в Шанхай Китай позволи да бъдат разкрити изборни секции в посолството ни и в консулството в Шанхай
Министерство на външните работи на Китай ни уведоми с нота, че дава единодушие на територията на посолството в Пекин и на генералното кон...
Санитарните ограничения в изискванията пандемията от Ковид-19 като наложително съблюдаване на отдалеченост вътре и отвън помещението, оптимален брой жители във вътрешното пространство и ограничения за хигиенизиране на ръце и повърхности, ще бъдат избрани от Генерална дирекция „ Здравеопазване “ на Португалия към датата на осъществяване на изборите.
В случай на оповестено изключително състояние или затваряне на даден регион или община гласоподавателите ще би трябвало да имат декларация, която да им разреши да оправдаят пред управляващите нуждата от пътешестване за практикуване на правото на глас. При нужда от такава декларация, ще бъде оповестена в допълнение информация на интернет страницата на посолството -, с оглед обезпечаване на гладко напредване на българските жители, с цел да гласоподават.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР