Във връзка с началото на учебната година в училищата и

...
Във връзка с началото на учебната година в училищата и
Коментари Харесай

Билети с намаления от БДЖ за ученици и студенти!


Във връзка с началото на образователната година в учебните заведения и идният старт на академичната година, БДЖ припомня, че всички учащи на възраст до 26 навършени години (ученици, студенти и докторанти постоянно обучение) имат право да пътуват с 50 % понижение от постоянната цена на билета във втора класа на всички пътнически и бързи влакове.

За да могат младите клиенти на националния железопътен транспортьор да употребяват тази отстъпка, е належащо да си закупят железопътна карта " Учащ ". Картата се издава незабавно на място във всички железопътни гари и бюра в страната против фотография и увещание от съответното образователно заведение.м Цената на железопътна карта " Учащ " е 1.00 лева и е годна от 01.10.2019г. до 30.09.2020г.

БДЖ предлага и спомагателни преференции за всички възпитаници и студенти, които са закупили железопътна карта " Учащ ". Срещу тази карта, учащите могат да закупят още веднъж с 50 % отстъпка и абонаментна карта за един или три месеца и по този начин цената на всяко тяхно пътешестване ще бъде още по-ниска. Допълнително преимущество е фактът, че абонаментните карти важат за пътешестване с пътнически и бърз трен.

Учащите на възраст до 26 навършени години употребяват спомагателни понижения и при пътувания в група. " БДЖ-Пътнически транспорти " ЕООД предлага 75 % понижение от постоянната цена на билетите за проведени групи от най-малко 10 души.

За облекчение на образователните заведения, БДЖ предлага уеднаквен формуляр за поръчка за групово пътешестване. Този формуляр, както и цялостното наличие на регламента за образуване на групови пътувания, са оповестени на формалната интернет страница на сдружението (www.bdz.bg).

Мениджърският екип на националния железопътен транспортьор пожелава на всички възпитаници и студенти сполучлива образователна година! - добавя още националният жп-превозвач.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР