Във връзка с множеството запитвания от медии, високият обществен интерес

...
Във връзка с множеството запитвания от медии, високият обществен интерес
Коментари Харесай

Прокуратурата пусна чатове на Бобоков с президента


Във връзка с множеството запитвания от медии, високият публичен интерес и за показване на обективната истина, Специализирана прокуратура разгласява част от текстова връзка сред евентуално лице с имунитет от една страна и обвинения П.Б. от друга.

Комуникацията се разгласява с позволение на наблюдаващите прокурори, според член 198 Наказателно-процесуален кодекс. Същата се съдържа в експертиза на мобилен телефон, употребен от П.Б.

Анализът на връзката откри замяна на известия сред посочените лица със следното наличие:

На 29.09.2019 година в 16:15 ч. Plamen Bobokov изпраща на Prezident - Rumen Radev известие с текст: „ Привет от Монровия! Сенатът гласоподава през вчерашния ден нашата концесия и Приста Порт е към този момент формален концесионер на пристанище Бюкянън в идващите 25 години!......Президент Джордж Уеа доста би се радвал да се види и запознае с теб! Ето за какво е належащо и съществено назначение на дипломат в Нигерия с акредитация в Либерия! Успех на идния огромен конгрес в Ню Йорк и големи благодарности за поддръжката! Пратил съм координатите, в случай че има потребност от нещо съм на линия 24/7! “.

Горното се разгласява и с оглед следващо изнасяне на погрешни изказвания в ефира на национална телевизия.

Анализът на информацията, съдържаща се в направената експертиза и приложенията към нея, продължава.

Публикуваните материали можете да видите  ТУК ТУК ТУК  и  ТУК
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР