Във връзка с множеството запитвания от медии и с оглед

...
Във връзка с множеството запитвания от медии и с оглед
Коментари Харесай

Започва проверка на записите, за които се твърди, че са на Борисов

 Във връзка с множеството запитвания от медии и предвид на високия публичен интерес, Софийска градска прокуратура дава информация за формирано досъдебно произвеждане по член 339а от Наказателен кодекс.  На 25.06.2020 година е назначена експертиза по в началото изисканите и предоставени фотоси и аудиозаписи, оповестени в следните интернет уеб сайтове: " Бивол “, " Афера “, " Е-вестник “.

По преценка на екип от наблюдаващите прокурори са присъединени към досъдебното произвеждане в допълнение и публикуван видеоматериал, оповестен в уеб страницата " Афера “, както и аудиозапис на диалог с гласове, за които се твърди, че са на премиера Бойко Борисов и на вицепремиера Томислав Дончев. На видеоматериала и последващия аудиозапис също са назначени експертизи.  

По случая са изискани и са постъпили материали от Национална работа защита. В качеството си на шеф на НСО е разпитан ген. Красимир Станчев.   След правенето на назначените експертизи българската общност ще бъде осведомена за заключенията. По делото следва определяне и разпит на лица, имащи връзки към проверявания случаи.   Софийска градска прокуратура ще продължи да осведоми българската общност за хода на досъдебното произвеждане.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР