Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия,

...
Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия,
Коментари Харесай

Българска Легия Антимафия: Защо Борисов, ГДБОП и ДАНС „проспаха“ кокаина и още тежки въпроси

Във връзка с множеството задени въпроси към Българска Легия Антимафия, вършим следното изказване и питаме Институциите на Република България:

Вярно ли е че, количеството кокаин е един звук. Вярно ли е, че тези 1 000 кг, са разграничени на две колета по 500 кг?

Вярно ли е, че цената на покупката е към 10 000 $ на кг, което значи, че са заплатени 10 000 000 (десет милиона) $ за цялото количество?

Вярно ли е, че от тази договорка медиаторът е спечелил 3 000 (три хиляди) $ на кг за доставката с транспортен съд от Южна Америка?

Вярно ли е, че българските участници в договорката са платили релативно висока цена от към 10 милиона $, тъй като не са ги пуснали до производител?

Вярно ли е, че пратката е разграничена на две елементи, като една част от нея е предходна през ВАРНА, а друга част през ПИРЕЯ, с цел да стигне до София?

Вярно ли е, че още в самото начало стоката е заплатена с нещо като „ револверен акредитив “ с три вноски?

Първата е платена при самата поръчка на количеството стока и или при отпътуването на стоката от насочна дестинация?

Вярно ли е, че втората вноска от „ акредитива “ е платена при идването на стоката в МОРСКАТА страна спедитор – ЕКВАДОР и БРАЗИЛИЯ, а третата дефинитивна вноска е заплатена, когато „ корабът-транспортьор “ напуща пристанищата в Южна Америка?

Вярно ли е, че заплащането се е правило на два пъти (през дребни сметки към огромна, по този начин наречената паяжина), като болшинството сметки са в офшорни зони на три местоположения, с цел да се избегнат кореспондентските БАНКИ и разследващите службите седящи зад тях?

Вярно ли е също по този начин, че по-късно противоположният път на парите е същият – от огромна към МАЛКИ сметки на медиатора, а медиаторът заплаща КЕШ част от сумата?

Този канал на ХНА, РГН и ДНС ли е? Същите са известни като близки предприемачи на властта. Това не са букви на имена ЕСТЕСТВЕНО.

Вярно ли е, че вследствие на случилото се ще „ изгорят “ хората, отговарящи за логистиката от България към Европейски Съюз и АЗИЯ ( ЛИВАН – СИНГАПУР)?

Вярно ли е че опиатът от България минава през СЪРБИЯ за Европа с последна дестинация – ФРАНЦИЯ, БЕЛГИЯ и ХОЛАНДИЯ, тъй като имат „ неразбирателство “ с партньорска работа със мощни позиции в Албания и Косово?

Вярно ли е, че косоварите на „ ЗМИЯТА “ настояват, че не работят с РГН и ДНС?

Вярно ли е че парите 50/50 са на двамата, като логистиката до България е дело на ДНС? Същевременно част от логистиката минава ли и през МИЛАНО?

Вярно ли е, че другата дестинация към Азия е Сингапур и/или Ливан и като възможна директна страна е употребен Ливан поради неговата банкова система?

Вярно ли, че прогнозната облага е била към 20 000 (двадесет хиляди) $ на звук, което прави над 20 000 000 (ДВАДЕСЕТ МИЛИОНА) $ облага?

За съществуването на този канал и лицата, които го управляват, Борисов е известен публично още на 25.06.2019 година, а също по този начин и на 01.08.2019 година

Напълно разумно идват и следните въпроси:

Как кокаинът е влезнал на територията на БЪЛГАРИЯ и на кои дати?

Какво са „ работили “ ГДБОП и ДАНС, че са проспали пратката?

Какво „ работят “ Гранична Полиция и Агенция Митници на тематика противопоставяне на наркотрафика?

Как е допустимо Столична дирекция на вътрешните работи и 07 РПУ да „ проспят “ 40 кг кокаин на територията на Студентски град?

Как българските управляващи и техните сътрудници в Съединени американски щати и Европейски Съюз са проспали финансовите преводи за покупката на стоката, както и покриващата я комерсиална договорка?

Какво мисли по въпроса ЦЕНТРАЛАТА на Интерпол?

Какво Мисли по въпроса клона на Интерпол – Италия?

Как се е осъществила ЛОГИСТИКАТА до България и от България към Европейски Съюз и АЗИЯ от ЕДИН човек съгласно изявленията на Столична дирекция на вътрешните работи?

Къде са Партньорските служби, с които съгласно БОРИСОВ работим с синхрон? Защо не са ни предупредели за този канал? Може би чакат крайни дестинации, както и крайни парични потоци от крайни клиенти?

Какво е общото сред говорителката на Софийска Прокуратура и Ръководството на Агенция Митници? Ако има забъркани ръководители от Агенцията, то говорителката на СГП не е ли в спор на ползи?

Според изявление на Столична дирекция на вътрешните работи и СГП „ за в този момент няма данни за други участници в този канал “.

Ние продължаваме с запитване:

Как тъкмо един човек внася такова огромно количество опиат от Южна Америка?

Как тъкмо единствено един човек обезпечава ЛОГИСТИКАТА от Южна Америка като начални договаряния, договорни връзки за цена и качество, банкови преводи, транспортна логистика до България, а също по този начин депа за предпазване в България, транспортна логистика от България към Европейски Съюз и АЗИЯ, банкови преводи към България?

И един от най-важните въпроси: От къде е първичната инвестиция и рекомендация към производител, с цел да е допустима покупката за такова количество кокаин (97%)? Същият въпрос е настоящ и за схемата за продажбата на към този момент разредения в нови разфасовки кокаин, подготвен и пакетиран за износ.

Как лицето провело единствено канала, съгласно Столична дирекция на вътрешните работи, подсигурява прецизност на доставката във времето и гаранция на качеството препоръчано с първичната заготовка към последната доставка?

Как и къде един човек може да обезпечи склад за такова количество, в който независимо да разфасова и разреди до тъкмо избрана непорочност и грамаж кокаина?

Българска Легия Антимафия
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР