Във връзка с констатирани нарушения при заснемане на епизод на

...
Във връзка с констатирани нарушения при заснемане на епизод на
Коментари Харесай

Беър Грилс почти изплати санкциите по издадените акта у нас

Във връзка с установени нарушавания при снимане на епизод на филм под заглавие “Rila mountain Running Wild with Bear Grylls S04E05 Derek Hough 2018 “ в региона на връх Мусала на територията на Национален парк „ Рила “ бяха изплатени наказания по два от издадените три акта за определяне на административни нарушавания. Това оповестиха от Национален парк „ Рила “.

За нарушавания на режимите и нормите за държание на територията на Национален парк Рила на българското юридическо лице, отговорно според заповедта с което се позволява активността, бяха формирани 3 броя актове за определяне на административни нарушавания.

По тях бяха издадени 2 броя наказателни постановления за налагане на административна глоба на съображение член 83, алинея 1, т. 1 от Закона за предпазените територии.

Наложените по двете наказателни постановления наказания са за нахлуване и плуване във водния басейн на Каракашево езеро и хващане и умъртвяване на скотски типове.

Предстои издаване на наказателно разпореждане от шефа на Дирекция „ Национален парк Рила “ за неспазване на режимите в парка при снимането на кино лентата посредством палене на огън на нерегламентирано място в предпазената територия. Санкциите са в размер от 1000 до 10 000 лв., според нормативната уредба.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР