Във връзка с извършване на ремонтни работи на път III-101

...
Във връзка с извършване на ремонтни работи на път III-101
Коментари Харесай

Променят движението заради ремонт на пътя Михайлово-Гложене

Във връзка с осъществяване на ремонтни работи на път III-101 "Михайлово - Хайредин - Крива Бара – Бутан - Гложене " в интервала от 8 часа на 05.11.2017 година (неделя) до 20 часа на 07.11.2017 година (вторник) краткотрайно ще бъде затворено придвижването в сектора от кръстовището в село Бутан (на път III-1503 и на път III-101) до кръстовището в село Гложене (на път II-11).
Временната организация е решена, посредством отблъскване на придвижването през следните обходни направления - от кръстовището в село Бутан по път III-1503 „ Софрониево – Крушовица “ и от кръстовището в с. Гложене по път II-11 „ Гложене – Мизия “.
Временната организация на придвижването ще бъде сигнализирана със съответните пътни знаци, според условията на Закона и Правилника за придвижване по пътищата и Наредба №01/2 за сигнализация на пътищата с пътна маркировка, Наредба №01/18 за сигнализация на пътищата с пътни знаци и Наредба №3/16.08.2010 година за краткотрайна организация и сигурност при осъществяване на строителни и монтажни работи по пътищата и улиците на Министерство на регионалното развитие.
След привършване на работата в затворения сектор се планува стартиране на придвижването по него.
Изпълнител на плана е ДЗЗД "ПИМ-Т ", Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР