Във връзка с извършеното покушение от непознат индивид срещу журналиста

...
Във връзка с извършеното покушение от непознат индивид срещу журналиста
Коментари Харесай

Твърдение: Нападателят над журналиста Полина Паунова е свързан с НСО

Във връзка с осъщественото нападение от " чужд субект " против журналиста от радио " Свободна Европа " Полина Паунова се обръщам към всички здрави сили от всички специалности, изключително към журналистическата колегия!
Разгледах всички вероятни записи от случая, в това число такива, които не са в общественото пространство. След задълбочено проучване на въпросния случай и съответен разбор на обстановката, представям на обществено внимание изводите си:
1. В хода на офанзивата, нападателят над журналиста получи императивно служебно предписание с думите:
" Остави я незабавно! Отиди си на мястото! "
2. Лицето, което издаде разпореждането е настоящ офицер от Националната работа за защита при президента на Република България.
3. Нападателят се подчини категорично на разпореждането и отиде на съответен пост, включен в схемата за защита на мероприятието.
Като регистрирам, че партия ГЕРБ и " София Тех Парк " се разграничиха публично и обществено от нападателя, както и като резюме от горните три извода, върша следното умозаключение:

Маскираният като нарушител нападател е част от защитата на цялото мероприятие и добре прочут на офицерите от НСО, които имат директни служебни отговорности там. Освен това неговото място в схемата на защитата е добре известно и той самият е инструктиран, че е в зависещ режим на Националната работа за защита! Дотук спирам, написа експертът по национална сигурност Николай Марков във фейсбук.
Изводите и дейностите оттук насетне оставям на журналистическата нравственос и професионални стандарти, които имат публичен дълг да разкрият и покажат на обществото цялата истина...
Сайтът за проверяваща публицистика Биволъ също разгласява фотография на причинителя.

Сами преценете дали става въпрос за същия човек.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР