Във връзка с извършеното покушение от непознат индивид срещу журналиста

...
Във връзка с извършеното покушение от непознат индивид срещу журналиста
Коментари Харесай

Експерт по национална сигурност твърди, че нападателят над журналиста е от НСО

Във връзка с осъщественото нападение от " чужд субект " против публицист а от радио " Свободна Европа " Полина Паунова се обръщам към всички здрави сили от всички специалности, изключително към публицист ическата колегия! Това написа във Facebook страницата си специалистът по национална сигурност Николай Марков.

Разгледах всички вероятни записи от случая, в това число такива, които не са в общественото пространство. След задълбочено проучване на въпросния случай и съответен разбор на обстановката, представям на обществено внимание изводите си:

1. В хода на офанзивата, нападателят над публицист а получи императивно служебно предписание с думите:
" Остави я незабавно! Отиди си на мястото! "

2. Лицето, което издаде разпореждането е настоящ офицер от Националната работа за защита при президента на Република България.

3. Нападателят се подчини безпреколсловно на разпореждането и отиде на съответен пост, включен в схемата за защита на мероприятието.

Като регистрирам, че партия ГЕРБ и " София Тех Парк " се разграничиха публично и обществено от нападателя, както и като резюме от горните три извода, върша следното умозаключение:
------------------------------------------------------------------
Маскираният като нарушител нападател е част от защитата на цялото мероприятие и добре прочут на офицерите от НСО , които имат директни служебни отговорности там. Освен това неговото място в схемата на защитата е добре известно и той самият е инструктиран, че е в зависещ режим на Националната работа за защита! Дотук спирам.
------------------------------------------------------------------

Изводите и дейностите оттук насетне оставям на публицист ическата нравственос и професионални стандарти, които имат публичен дълг да разкрият и покажат на обществото цялата истина...
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР