Във връзка с изтекла в медийното пространство информация, че е

...
Във връзка с изтекла в медийното пространство информация, че е
Коментари Харесай

Атака със своя версия за екшъна с Илиан Тодоров!

Във връзка с изтекла в медийното пространство информация, че е имало скандал сред членове на управлението на партия "Атака " и регионалния шеф на София-област Илиан Тодоров от партията декларират, че нито Волен Сидеров, нито Десислав Чуколов са участвали по време на обстановката, която разказва Тодоров пред медии. Това написа в писмо от пресцентъра на Политическа партия "Атака " изпратено до Българска национална телевизия.

Припомняме, през вчерашния ден регионалният шеф на София Илиан Тодоров съобщи, че към този момент не е част от "Атака ". "Официално към този момент не съм част от Политическа партия ''Атака''. Истината е, че аз в никакъв случай не съм бил член на партията. Последните 10 години от живота ми минаха в работа за ''Атака'', работа, на която посветих цялото си време ", разгласи Тодоров.

Ето какво написа още в писмото на "Атака " във връзка абсурда:

"Това, което знаем от личния състав на заведението, е, че регионалният шеф Илиан Тодоров се е държал непочтено и е хвърлял чаши и бутилки към личния състав и клиенти на заведението. Тодоров е нанесъл и имуществени вреди на ресторанта. Какво е провокирало експанзията на Илиан Тодоров, за нас остава незнайно. Каква е повода за случая, опитваме да изясним сега, само че не считаме, че казусът е от публично значение ", допълват от "Атака ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР