Във връзка с изстреляните над 60 ракети от територията на

...
Във връзка с изстреляните над 60 ракети от територията на
Коментари Харесай

МВнР: Избягвайте пътувания до Израел

Във връзка с изстреляните над 60 ракети от територията на линията Газа през нощта и в утринните часове на 12.11.2019 година, на територията на Израел е разгласен е червен код за ракетен обстрел и задълбочаване на спора.

Това оповестиха от Министерството на външните работи. Препоръчваме краткотрайно да не се пътува до Израел, а намиращите се на територията на Израел български туристи, да следват прецизно инструкциите за сигурност на локалните управляващи. Посещението тук-там, находящи се на териториите на Западния бряг, Източен Ерусалим и наоколо до границата с Ивицата Газа, Голанските възвишения, e извънредно непрепоръчителнo, се споделя в известието на външното ведомство.

Желателно е, при идване в местата за настаняване в Израел, всички туристи да се поинтересуват за съществуването на бомбоубежища в региона. В случай на задействани звукови сирени за въздушно нахлуване /ракетна атака/, лицата следва да се насочат по най-краткия път до бомбоубежище и да чакат прекъсване на сигнала за заплаха. В случай, че скривалище няма или не може да се стигне до него в точния момент, лицата следва да се прикрият до най-близката стена или бариера, което би могло да ги защищити от евентуален гърмеж или осколки от шрапнели.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР