Във връзка с изпълнението на проект за модернизация на железопътната

...
Във връзка с изпълнението на проект за модернизация на железопътната
Коментари Харесай

От 8 юни затварят ул. „Владайска река“ заради модернизация на жп линията София

Във връзка с осъществяването на план за рационализация на железопътната линия София - Елин Пелин следва затваряне и въвеждане на краткотрайна организация и сигурност на придвижването по ул. " Владайска река " в София, оповестяват от Национална компания " Железопътна инфраструктура ".

В интервала на прекъсване и ограничение на придвижването ще бъдат осъществени строителни действия, свързани с ремонт на съществуващия жп мост над река Владайска и построяването на нов.

От 8 юни до 14 септември 2020 година е планувано цялостно затваряне на ул. " Владайска река " в зоната на железопътния мост. Предвижда се в интервала от 15 септември 2020 година до 8 януари 2021 година придвижването да се реализира единствено по южното платно /Запад/ и да бъде контролирано посредством светофарна уредба. Северното платно ще остане затворено до 8 януари 2021 година

Въвеждат се промени и в придвижването на градските рейсове като ще се употребяват обходни направления. Информация за въведените промени в графика на придвижване, както и настоящите направления на градския превоз в София, ще бъде оповестена на уеб страницата на Столична община и ЦГМ - , тел. 0700 13 233.

Проектът " Модернизация на железопътен сектор София - Елин Пелин " се реализира със съфинансиране от " Механизъм за свързване на Европа " (МСЕ).

Изпълнител по контракта за планиране и строителство е ДЗЗД " Келет АБ " , а оценката на сходството и строителния контрол се реализира от Обединение " Рубикон - КИГ - АДТ ". Стойността на контракта за строителство е 120 млн. лв..
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР