Във връзка с изнесената в Народното събрание потресаваща информация от

...
Във връзка с изнесената в Народното събрание потресаваща информация от
Коментари Харесай

Нинова: Прокуратурата да се самосезира за сигналите на Илчовски за Борисов

" Във връзка с изнесената в Народното събрание потресаваща информация от господин Илчовски за премиера Борисов, най-нормалното е Прокуратурата да се самосезира и да стартира следствие. Истината, каквато и да е тя, да бъде открита и оповестена пред цялото общество. Така се прави в правовите страни. "

Това написа ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова във фейсбук.



Припомняме: министър председателят в оставка Бойко Борисов дефинира изказванията на предприемача Светослав Илчовски за рекет и корупция като “подгрети остарели манджи”.

На брифинг в централата на ГЕРБ тази заран Борисов разяснява: " Не го познавам. Не го познавам, не желая и да знам какви са му изказванията. Аз се занимавам с политика и разясня политическите тези. Подгрети " манджи остарели ".

Вчера на съвещание на парламентарната комисията за проверка на държавното управление на ГЕРБ Илчовски, който е един от огромните земевладелци в България, упрекна Борисов в корупция. Бизнесменът съобщи, че е бил изнудван от притежател на друга компания, който се показал за говорещ от името на Борисов.

Илчовски сподели, че е имал и неофициални срещи с премиера в оставка, на които са му показвани подиуми на издевателства над други предприемачи за заплашване.

Бизнесменът съобщи също, че е получавал позвънявания от министър Петя Аврамова, която му наредила да спре да изкупува земя. Той следва да изпрати документи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР