Във връзка с горещия дебат "за" и "против" ратификацията на

...
Във връзка с горещия дебат "за" и "против" ратификацията на
Коментари Харесай

Нинова: Цветанов лъже, че съм подкрепила конвенцията

Във връзка с горещия спор "за " и "против " ратификацията на Истанбулската спогодба, господин Цветан Цветанов лъже, че по време на съвещание на съвета на ПЕС в Лисабон съм подкрепила конвенцията. Това съобщи в пост в профилa си във фейсбук соцлидерът Корнелия Нинова.

Тя акцентира, че не е гласувала за конвенцията на нито един интернационален конгрес. Мнението и е, че ГЕРБ, ползвайки вътрешна информация от ПЕС, подвеждат българските жители.

"Позицията ми е поредна и ще остане такава изначало и до дъно. И като политик, и като жена постоянно ще се боря за правата на дамите ", безапелационна е Нинова.

Тя подчертава, че също по този начин постоянно ще се бори срещу това дамите да бъдат използвани като знаме за налагане принудително на българското общество на джендър идеологията. Според нея това визира и "т.нар. обществен, а всъщност трети пол ". Социалистката е срещу въвеждането му в българските учебни заведения. Да пазим децата, прикани соцлидерът.

Миналата седмица Цветан Цветанов изясни, че чувствата са били, че Конвенцията не провокира несъгласия сред политическите сили. Като доказателство тогава той уточни всичко, което Българска социалистическа партия са правили като начинания и акции. По думите му Българска социалистическа партия са имали кръгли маси за стартирането на процеса за Истанбулската спогодба. Цветанов посочи, че това са публични документи.

По думите му имало и парламентарно запитване към министър Цецка Цачева по кое време и за какво не се приема Истанбулската спогодба към края на 2017 година от две национални представителки от Българска социалистическа партия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР