Във връзка с футболното дерби между отборите на ПФК Спартак

...
Във връзка с футболното дерби между отборите на ПФК Спартак
Коментари Харесай

350 полицаи и 6 кучета ще охраняват дербито между Спартак и Черно море, затварят няколко улици

Във връзка с футболното дерби сред тимовете на ПФК „ Спартак ” и ПФК „ Черно море ” от полицията са подхванали изключителни ограничения по защита, свързани и с краткотрайна смяна в организацията на придвижването, оповестиха за Moreto.net от МВР-Варна.

Футболната среща, както и агитките на двата тима ще бъдат охранявани от ОДМВР – Варна с невиждан брой униформени -350 и 6 полицейски кучета.

В интервала от 13:00 ч. до 18:00 ч. на 22.10.2022 година /събота/ поетапно ще се стопира придвижването на пътни транспортни средства с пропускане на рейсовете от всеобщия градски превоз по следните пътни прави:

- От кръстовището на бул. „ Цар Освободител ” с бул. „ Осми Приморски – до кръстовището с ул. „ Отец Паисий ” и ул. „ Прилеп “ от кръстовището с ул. Кестен до централния вход на стадион „ Стартак “

- по бул. „ Осми Приморски полк “ от кръстовището с ул. Н. Й. Вапцаров “, до кръстовището с ул. „ Царевец “

- ул. „ Царевец ” / южно платно/ ще се затваря от кръстовището с бул. „ Осми Приморски полк “ до кръстовището с бул. „ В. Левски “

В деня на събитието и до 3 часа след неговото привършване не се позволява предлагането на алкохолни питиета в спортната зона. Забраната е според чл.15 от Закона за запазване на публичния ред при осъществяване на спортни мероприятия. Организаторите би трябвало да вземат нужните ограничения за обезпечаване естественото протичане на футболната среща.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР