Във връзка с динамичното развитие на ситуацията с разпространението на

...
Във връзка с динамичното развитие на ситуацията с разпространението на
Коментари Харесай

МВнР: Висок риск от коронавирус и в Индонезия, Малайзия или Сингапур

Във връзка с динамичното развиване на обстановката с разпространяването на корона вируса COVID-19, посолството на Република България в Джакарта предлага на българските жители, които възнамеряват пътувания до Индонезия, Малайзия или Сингапур, да се срещнат с равнището на риск за тяхното здраве и да преценяват деликатно всички условия и вероятни неудобства, които биха могли да зародят при пътувания до тези страни откакто се осведомят в детайли за наложените ограничавания и защитните ограничения, които тези страни подхващат.

В случай на потребност, българските жители могат да се свържат с посолството на България в Джакарта на следния телефон: +62 21 390 40 48 и в извънработно време на номер: +62 81296000691.

Министерство на външните работи увеличи показателя на риск при пътешестване до Италия на равнище 4

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция "Ситуационен център ": +359 2 948 24 04;+359 2 971 38 56 или имейл: crisis@mfa.

Министерство на външните работи предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката "Пътувам за…” на следния адрес: (https://mfa.bg/bg/embassyinfo).
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР