Във връзка с динамично променящата се епидемиологична обстановка в страната

...
Във връзка с динамично променящата се епидемиологична обстановка в страната
Коментари Харесай

БФ Хандбал взе решение всички срещи да се проведат без никакви зрители

Във връзка с динамично изменящата се епидемиологична конюнктура в страната и първите открити и доказани случаи на инфектирани с коронавирусна зараза и варианта COVID-19, БФ Хандбал оповестява, че всички хандбални срещи от вътрешния състезателен календар, планувани за през днешния ден (08.03.2020 год.), ще се играят по стратегия.

Като превантивна мярка, целяща намаляването на риска от разпространяване на болестта, БФ Хандбал взема решение всички срещи да се проведат без никакви фенове в залата. Клубовете домакини на тези срещи следва да създадат нужната организация за съблюдаване на напътствието, а делегатът на съответната среща да следи за осъществяването му.

БФ Хандбал мощно предлага на домакините да слагат на подобаващи места дезинфектанти за ръце, налични за всички участници в проявата.

БФ Хандбал ще се следи деликатно развиването на епидемиологичната конюнктура и при задълбочаване на казуса ще се вземат нужните ограничения за прекратяване на всички проведени мероприятия, управлявани от БФХ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР