Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света и предстоящите

...
Във връзка с динамичната геополитическа ситуация в света и предстоящите
Коментари Харесай

Георги Марков: До изборите в САЩ през ноември НАТО ще влезе в Украйна. България се разпада

Във връзка с динамичната геополитическа обстановка в света и идните парламентарни избори у нас се свързахме с някогашния парламентарен арбитър и екс народен представител Георги Марков. 

 

Преди година пред Епицентър.бг конституционалистът предсказа избори до дупка и цялостен колапс на държавността, и позна! Днес счита, че България е страна с неправителствено ръководство, която се разпада пред очите ни. Защо? Вижте в идващите редове.

 

Ето акценти от днешния ни разговар с Георги Марков:

 

- На 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще опустоши демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам.

 

- Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която банкрутира.

- Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб.

- Един евроидиот ни приканва да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме облеклата, вместо да се къпем и перем

- Бившето Германска демократична република ще смъкна държавното управление на Шолц.

- " Продължаваме промяната " е Неправителствени организации на " Америка за България ".

- В България НПО-та на Сорос се съюзиха с юмрука на президента.

- Обладани сме от примитивна русофобия, а по-големи руски ибрици в света от нас нямаше

- Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от гласоподавателите не дават гласа си.

- Държавата България се разпада пред очите ни!

- България е продадена страна, удавена от кавги, попаднала в ръцете на инцидентни хора, натрапени извън.

- Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

 

 

- Г-н Марков, няколко пъти намекнахте в изявления, че събитията в Европа тази есен мощно ще припомнят есента на 1989 година и рухването на комунизма. Какво имате поради?

- От 1 септември тази година светът няма да е същия. На тази дата ще стане явно, че е налице боен съюз Русия, Китай, Индия. Започва огромно от дълго време подготвяно обучение на територията на Индия от войски на Китай, Русия и домакините. Ще има присъединяване и на още страни: Беларус, Таджикистан, Монголия и пр. Това е анти-американски съюз от доста могъщи стопански страни с чудовищно голямо население. Към този съюз гравитират Иран, Пакистан, Южна Африка, Бразилия, Арабският свят и още и още страни. Русия не бе изолирана, както се очакваше, а новият всесилен боен съюз поставя завършек на американския монопол върху международните каузи. 

 

Ще отбележа, че на 8 ноември на изборите за конгрес Тръмп ще опустоши демократите с победа, невиждана за републиканците от 80 години насам. Това ще е тежък удар за глобалистите. Тръмп е ослепителен родолюбец, християнин, антиглобалист, съперник на войните, цветните революции и износа на народна власт, против третия пол. Байдън и синът му Хънтър ще бъдат разследвани за бизнес каузи в Украйна и Румъния. На Зеленски ще се направи одит и до тогава ще му спрат парите, за това в прав текст прикани Тъкър Карлсън, който е гласът на Тръмп по Fox News. 

 

- Koи са трагичните събития, за които намеквате в Европа?

- В Европа ще има огромни протести против безумните анти-руски наказания, които на процедура глобиха към този момент европейските жители. Правителствата ще падат като круши.

 

Прав е Орбан, че Европа се простреля в белия дроб. По Лисабонския контракт, който е на процедура Конституцията на Европейски Съюз, е неуместно органите на съюза да постановат наказания на трети страни, с които фрапантно да влошат живота, благосъстоянието и здравето на жителите на Европа. Цените и инфлацията са до небето. От в този момент има апели на държавни ръководители да спим на студено, да не се къпем и перем, да няма улично осветяване. Един евроидиот ни приканва да се забърсваме с мокри кърпи и да си изтупваме облеклата, вместо да се къпем и перем. Затова в Източна Германия освиркваха и отхвърлиха да слушат Олаф Шолц. Занаятчийската камара в Хале в прав текст го попита дали желае да е канцлерът, унищожил Германия и го прикани да спре глобите, като акцентира, че украинската война не е тяхна война. 

 

- Но това е Източна Германия, а не Западна?

- Лори, тъй като си млада да ти кажа: това е Германията, която преди 33 години събори Берлинската стена. Източните, а не западните немци я събориха. Кол и Геншер отпътуваха на вечеря в Полша и имаше стена, а по време на вечерята, тя падна. Стотици хиляди излязоха и в Лайпциг, и в Дрезден и споделиха: " Ние сме народа! ". Наложи се великият канцлер да зареже десерта и да се върне да види, че стената я няма. Ако се чакаше на западно-германците, Берлинската стена щеше да си стои. Бившето Германска демократична република ще смъкна държавното управление на Шолц. Опитът да се попречи със мощ ще докара до небивали кръвопролития като от Втората международна война. 

 

- Епицентър.бг отрази огромното напрежение сред Полша и Европейска комисия, за което вие даже написахте пост във Facebook.

- Полша въстана против Европейска комисия, която им стопира парите от възстановителния фонд по чисто идеологически аргументи. Европейска комисия брани одъртелите съдии- комунисти от времето на Ярузелски и прогресистите на Туск, от дълго време минали 65-годишна възраст. И ние по този начин ги пенсионираме, само че неолибералите от Брюксел ги боли, че полското държавно управление е консервативно и християнско. Полша е огромна лъжица за Урсула, 40-милионна, с най-хубавата сухопътна войска и мощна стопанска система. При това непокорни. Качински и Моравецки упрекнаха Германия и Франция в империализъм.

 

- Много прочувствено подкрепяте Джорджия Мелони, може би първата жена министър председател на Италия. Защо?

- Тази победа ще надвиши рамките на Италия, която е трета стопанска система в Европа. За първи път Западна Европа ще има за министър председател същински християнин и демократ от доста време насам. Красивата Джорджия е " за " Европейски Съюз на националните страни, гневен съперник на Сорос, против миграцията и третия пол. Тя е и най-близкият другар на Виктор Орбан. Той приказва на конгреса на партия " Италианско приятелство " и всички станаха на крайници, пееки " Avanti ragazzi di Buda ", италианската ария за унгарското въстание от 1956 година Тръмп заложи на Орбан в Европа, по тази причина той откри форума му в Далас, и на Мелони, която също приказва на идващия ден.

 

- Да се върнем на наш терен. През лятото на 2020 година ни бяхте на посетители в офиса на Епицентар. Направихме изявление и казахте, че България я чакат избори до дупка и политическа кома. Познавате! А в този момент накъде след изборите на 2 октомври?

- Още през 2017 година в първото си изявление в 44-то Народно заседание, признато прочувствено от залата, показах безпокойство, че от парламентарна република С ПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ, ЩЕ СТАНЕМ ДЪРЖАВА С НЕПРАВИТЕЛСТВЕНО УПРАВЛЕНИЕ. Предупредих, че НПО-тата нямат право да правят политическа активност. Конституцията не разрешава. В последните години " Америка за България " и Сорос построиха десетки НПО-та, в които наляха милиони. Направиха си медии, превзеха малките екрани и подмениха партиите. Назначиха ни министър председател без партия - " Продължаваме промяната " е Неправителствени организации на " Америка за България ". 

 

Сорос навлезе надълбоко в три страни: Украйна, където през 2014 година направи майдан, предвестител на войната; Македония, където сложи Заев и набута сина си Сашко за основен инвеститор; България, където неговите НПО-та се съюзиха с юмрука на президента. Затова България през днешния ден е без суверенитет, колония на радикалната американска левица на Байдън и Нюланд, която е известна с фразата: " Майната му на Европейски Съюз! ". 

 

Клекнахме на Македония. Подменихме общата си история със самолетна линия до Скопие, която банкрутира. Хиляди по площадите в Скопие ни викаха, че сме въшки и фашисти. Не се откри дървжавник тутакси да осъди езика на омразата.

 

Изнасяме оръжие посредством трети страни за Украйна с риск да ни цапнат руснаците с някоя ракета я някой цех, я летище или пристанище. Обладани сме от примитивна русофобия. Ние, българите, които сме освободени от ген. Гурко, ген. Скобелев и ген. Столетов. Руснаците ни освободиха, а не Байдън, Сорос и Блинкен. Конгресите цели 45 години кънтяха с " КПСС/БКП ". По-големи руски ибрици в света нямаше.

 

Сега се докарахме до изчезваща нация, до парламент и президент, за които 2/3 от гласоподавателите не дават гласа си. До Конституционен съд и Висш съдебен съвет с непълни сформира. Скъсахме се от избори до дупка, както предсказах. Подменихме де факто парламентарната република с президентска. Държавата България се разпада пред очите ни!Не можем да си опазим границата. Мигранти минават на вълни, утрепаха млади служители на реда. България е продадена страна, удавена от кавги, попаднала в ръцете на инцидентни хора, натрапени извън. Та, ние се върнахме на 1944 година и позволихме противозаконен арест на водача на парламентарната съпротива!

 

- Има ли излаз? Предстояшите избори ще решат ли политическата рецесия посредством съдружно държавно управление на евроатлантическите полезности?

- Ами, то досегашното си беще представител на тези полезности. Прочее, всички държавни управления без Виденовото бяха про-ЕС и НАТО. 

Кои са обаче тези евроатлантически ценнисти? Бомбардировките над Сърбия, без наказания от Организация на обединените нации, при които починаха деца, а мостове и фабрики бяха разгромени; бомбардировките и войната в Ирак, довели до милиони жертви; възходът на Ислямска страна и лъжата на лъжеца Блеър, че Садам има химическо оръжие; разрушаването на обичайното семейство и третия пол, ислямизацията на Европа и очистване на християнския й темперамент? 

 

- И най-после. Половин година след началото ѝ, имате ли прогноза по какъв начин и по кое време ще приключи украинската война?

- Това е война САЩ-Русия на украинска земя. В момента Украйна се разпознава със Зеленски. Не приказва даже външният министър, а Кличко е в недружелюбност. Украинските жители са изключени от ефир, не знаем даже желаят ли мирни договаряния, които по този начин или другояче Съединени американски щати не дават на Зеленски да води. Считам, че до изборите в Съединени американски щати НАТО ще влезе в Украйна. Войната за руснаците ще стане отечествена, а те такива войни не губят!

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР