Във връзка с декларацията, която трябва да се носи при

Във връзка с декларацията, която трябва да се носи при ...

МВР: Декларация се попълва само при непредвидена и уважителна причина за пътуване.


Във връзка с декларацията, която трябва да се носи при преминаване през пропускателните пунктове на входовете и изходите на областните градове, от МВР уточняват, че тя се попълва, само ако пътуването е възникнало непредвидено и по уважителна причина.

Декларацията е за еднократно ползване и остава при полицейските служители на КПП-то.

В случай, че се налага ежедневно пътуване до работа, не е необходима декларация, а само служебна бележка от работодателя. Тя е за многократно ползване и НЕ се оставя при полицейските служители.
МВР разпространи бланка на декларация за излизане от областните центрове Целта е да се избегнат излишни опашки от граждани, които искат да променят адреса си в документите за самоличност
От МВР съобщиха вчера, че променят декларацията за преминаване през КПП в областните градове. Новият вариант е публикуван на сайта на министерството.

Можете да ги свалите и оттук.

В декларацията по новия образец отпада заверката от работодателя. Гражданите ще удостоверяват това обстоятелство със служебна бележка, издадена от работодателя или друг служебен документ (служебна карта, пропуск), който носят в себе си.

Лекари, полицаи, пожарникари, военни и магистрати, вместо служебни бележки, използват служебните си карти, които удостоверяват местоработата.

Коронавирусът и България 11 души под карантина в Мъглиж: Мъж от Казанлък, върнал се от Франция, даде положителна проба Изписват Кирил Домусчиев – дал е две отрицателни проби за COVID-19 Майка и дъщеря от Враца шият предпазни маски безплатно и ги раздават Алибегов: Няма как малък и среден бизнес, който не работи, да плаща 40% от заплатите и осигуровки Заразените с коронавирус у нас вече са 220 Политолог: Българите по-скоро приемат извънредните мерки на властта Кои маски са подходящи за защита от коронавирус Бебе на един месец е със съмнение за коронавирус в Пловдив Николаос Цитиридис - сам в студиото си от тази вечер по bTV Частните болници имат ресурс да се включат в борбата срещу COVID-19 Директорът на търновската болница: Тестът за COVID-19 на 4-годишното дете излиза тази вечер Недоволство в Банско срещу карантината Знаят ли завърналите се от гурбет за мерките срещу коронавируса Щабът: 202 са заразените с коронавирус у нас Щабът ще иска всички болници да обособят отделения за лечение на пациенти с COVID-19 (ОБЗОР) Заради коронавируса: Очаква се сериозен ръст на безработицата у нас Радев за подкрепеното вето: Българският парламент прояви отговорност Болните от COVID-19 минаха 200 Без лекции в Софийския университет до 10 май заради коронавируса ПФЛ предложи няколко варианта за завършване на сезона в Първа лига
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 220 2 3 4 Света 425059 2508 18944 109225 Заразени* Нови Починали България 220 2 3 Света 425059 2508 18944

Източник: btvnovinite.bg