Във връзка с , че „ако отвън няма плакат на

...
Във връзка с , че „ако отвън няма плакат на
Коментари Харесай

Кметът на Банкя отговори на провокацията със сплашения магазинер

Във връзка с, че „ в случай че извън няма афиш на ГЕРБ, е „ приключен “, господин Рангел Марков, кметът на Банкя, се обърна с отворено писмо към дипломата Чавдар Младенов, популяризирал информацията. Марков окачестви вестта като подправена.

Ето и отговорът на кмета на Банкя, оповестен без редакторска интервенция:

„ Уважаеми господин Младенов, скъпи Чавдаре, разрешавам си да ти отговоря като кмет на Банкя и областен началник на ГЕРБ в Банкя. Преди всичко желая да ти благодаря за това, което ти и твоята брачна половинка направихте за нашия град, а точно да дарите фамилното Ви пиано на нашата детска градина. Един извънредно доблестен жест, който аз правя оценка. Това е европейски метод, който буди удивление (поне у мен).

И на фона на всичко това, днешната ти обява ме остави сащисан.

През всичките тези 12 години, откогато съм кмет, съм се опитвал да оказвам помощ на бизнеса, в границите на закона. Това, което прочетох през днешния ден, регистрирам като обикновена провокация към Банкя. Нашият град е родното място на премиера и, несъмнено, всевъзможни опити някой да се направи на забавен биха влезнали в политическото пространство (заради името Банкя, не поради нещо друго).

Никога не съм си разрешавал да оказвам напън (това е срещу моите принципи) и всеки, който се интересува, го знае.

Пожелавам триумф на всички ангажирани в изборния прцес, само че не забравяйте,че името на нашия град е над всичко, и това, което ни следва, е извънредно значимо.

Нека да обединим старания в интерес на нашия град и страна.

Искрено Ваш,

Рангел Марков

Кмет на град Банкя “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР