Във връзка с авария на основен водопровод на „Софийска вода“

...
Във връзка с авария на основен водопровод на „Софийска вода“
Коментари Харесай

Авария на водопровод променя маршрутите на столични автобусни линии

Във връзка с повреда на главен тръбопровод на „ Софийска вода “ на бул. “Христофор Колумб “ се постанова смяна на направления на автобусни линии. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

От 14.00 часа през днешния ден по отношение на премахване на зародила повреда на главен тръбопровод на „ Софийска вода “ се затваря за придвижване бул. “Христофор Колумб “ в сектора от бул. „ Цариградско шосе “ до бул. „ Проф. Цветан Лазаров “.

Реконструкция на ул. "Монтевидео " трансформира маршрутите на столични рейсове

До премахване на повредата се трансформират маршрутите на няколко автобусни линии в посока ж.к. “Дружба “:

Промяна на маршрутите на автобусни линии № 84, 88, 184 и 604 единствено в посока ж.к. Дружба: от пътния възел в посока летище София на бул. „ Цариградско шосе “ не престават напряко по бул. „ Цариградско шосе “, по ул. „ Самоковско шосе “ до бул. „ Копенхаген “, наляво по бул. „ Копенхаген “, наляво по бул. „ Проф. Цветан Лазаров “ и надясно по бул. „ Христофор Колумб “ по маршрутите

Промяна на маршрутите на автобусни линии № 204 и 304 единствено в посока ж.к. Дружба: От пътния възел в посока летище София на бул. „ Цариградско шосе “ не престават напряко по бул. „ Цариградско шосе “, по ул. „ Самоковско шосе “ до бул. „ Копенхаген “, наляво по бул. „ Копенхаген “, надясно по бул. „ Проф. Цветан Лазаров “ по маршрута до ж.к. Дружба 2.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР