Във връзка борбата с коронавируса Република Северна Македония въведе ограничителни

...
Във връзка борбата с коронавируса Република Северна Македония въведе ограничителни
Коментари Харесай

Северна Македония въведе ограничителни мерки за движение на гражданите

Във връзка битката с ковид Република Северна Македония вкара ограничаващи ограничения за придвижване на жителите. Те засягат както столицата Скопие, по този начин и всички общини на територията на страната в избрани интервали, оповестява пресслужбата на Министерство на външните работи.
За 80 часа се лимитира придвижването на жителите във всички общини на столицата Скопие, както и в Куманово, Липково, Щип, Тетово, Боговине, Бървеница, Теарце, Желино и Йегуновце. Мярката е в действие от 21 часа през днешния ден до 5 часа на 8 юни. Във всички останали общини на територията на Република Северна Македония се лимитира придвижването на жителите от 21 часа през днешния ден до 5 часа на следващия ден.
На 5, 6 и 7 юни в общините, които не са включени в 80-часовата рестрикция, се вкарва ограничаване за придвижване на жителите от 16 ч. до 5 часа на идващия ден.
При нужда от подпомагане българските жители в Република Северна Македония могат да се обръщат към българското посолство в Скопие на следните телефонни номера: +389 2 3229 444; +389 2 3246 491, както и на дежурен телефон в извънработно време - +389 75 280 013.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР