Във враг №1 на всички мами се превърна актрисата, певица

...
Във враг №1 на всички мами се превърна актрисата, певица
Коментари Харесай

Майки нападнаха Мона Гочев заради кърменето

Във зложелател №1 на всички мами се трансформира актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочев, видя „ Галерия “. Младата майка бе грубо нападната от свои фенки поради решението си да спре да кърми 6-месечното си бебе и – о, смут – да стартира зареждане със сокче от морков.

Звездата от сериала „ Революция Z “ има личен видео канал в YouTube, където споделя за всекидневието си на майка. И всичко вървеше без спънки, до момента в който не направи самоубийственото самопризнание, че е спряла да кърми и по рекомендация на педиатъра стартира зареждане. Подобно изявление е бодил в очите на вманиачените мами по бг форумите и те заедно я анатемосаха.

Войната доближи чудовищни размери, като Мона бе упрекната в неприятно въздействие и подриване престижа на кърмещите по 2 години майки. Стигна се до такава степен, че Гочев да трие мнения наред.

Цялата драма костваше на актрисата няколко хиляди почитатели, които стопираха да я следват в Instagram. За сметка на това пък Мона си завоюва нови рекламодатели на бебешки храни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР