Във врачанската болница се борят за живота на един от

...
Във врачанската болница се борят за живота на един от
Коментари Харесай

На живот и смърт! Критично е състоянието на шофьора на БМВ-то от снощната касапница във Враца, служители на общината са сред пострадалите 7 души

Във врачанската болница се борят за живота на един от потърпевшите в снощната кланица във Враца, научи организация BulNews. За тежката злополука съобщихме първи минути откакто БМВ и "Тойота " се удариха на бул. "Европа ".

Извънредно! Зверска кланица във Враца, има доста ранени /снимки/

При зверския случай пострадаха общо 7 души, като двама от тях бяха извадени със профилирана техника на пожарната.
В тежко положение е 19-годишният Валентин К., който е бил зад кормилото на лекия автомобил БМВ с врачанска регистрация. Лекарите вършат всичко допустимо да спасят живота му, само че потърпевшият има голям брой контузии, най-сериозната от които е в главата. Той е в сериозно положение и идващите часове са решаващи. Возещите се с него 20-годишни Антонио Д. и Иван Ц. са получили по-леки пострадвания. По неофициална информация притежател на немското возило е Иван.
Четирима души от лекия автомобил „ Тойота “ са съществено потърпевши, като измежду ранените са двама души - мъж и жена, които работят като адвокати в община Враца. 51 годишната Полина Христова, е получила контузии на главата и белия дроб, както и фрактура на шиен прешлен. Заради тежкото й положение още нощес тя е закарана към столичната болница „ Пирогов “.
Заедно с нея в японската кола са били още трима мъже. Двама от тях - Ивайло И. и Пламен Ст., на по 41 година са с по-леки контузии. Пламен е с фрактура на бедро и е оставен в локалната болница. 36-годишният правист в община Враца Генко Стоянов е получил фрактури в таза и на ребрата и също е приет в болница в МБАЛ „ Христо Ботев “.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР