Във водата се съдържала цялата негативна енергия и страдание на

...
Във водата се съдържала цялата негативна енергия и страдание на
Коментари Харесай

В България Се Вихри Черен Бизнес: Вещери Сеят Смърт С Вода От Мъртъвци!

Във водата се съдържала цялата отрицателна сила и страдалчество на умрелия човек, изясняват езотерици. Става въпрос за течност, с която се мият труповете. Сестри или санитари от лечебните заведения пласирали мъртвата вода. След гибелта на индивида, той се облива щедро със студена вода от маркуч, а течността се събира в шишета от минерална вода.

Литър мъртва вода коствал 50 лв.. Някои от по-вещите чародеи се нуждаели и от движимости на умрелия, които също се заплащали уместно. Най-често се прибирали гребенчета, долни дрехи, червило или огледало. Според видни имена в окултизма мъртвата вода носи кодирана информация. Тази информация сама по себе си е безвредна, само че при композиция с други ритуали, в които се употребява, тя придобива разнообразни рискови и мистични свойства.

Важно е също от каква болест си е отишъл покойникът. Когато индивидът си е отишъл от този свят от рак и тялото му е било цялостно с ракови разсейки, да вземем за пример, въздействието на водата ще се усети след броени часове. Ритуалът има силата на вуду магия.

Жертвите на мъртвата вода си отиват от този свят по много тайнствен и непосилен метод. Те страдат дълго, само че постоянно не може да се открие повода за тяхното положение и се стига до съдбовен край.

Пиейки такава вода, хората изпадат в бездънен транс, не реагират на нищо, като че ли ги няма на този свят и постоянно това води гибел.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР