Във висшия свят на модата често се говори за творци

...
Във висшия свят на модата често се говори за творци
Коментари Харесай

C'est la vie: Мистичната връзка между Одри Хепбърн и Живанши

Във висшия свят на модата постоянно се приказва за създатели и техните, които със своите хубост, жанр и уникалност поддържат съзидателния дух на огромните имена в сектора. За сметка на това, рядко се загатва за тези благородни връзки сред дизайнер и момичето, изтъкани със жанр, доверие и безусловна любов. Взаимоотношения по-близки до другарството, в сравнение с до бизнес. Точно такива бяха тези сред френския дизайнер Юбер дьо Живанши и американската актриса Одри Хепбърн. Сезон след сезон те посочваха какво е партньорство в живота. 

Година откакто именитият създател напусна този свят, дано си напомним великата му история с Одри със елегантни фотоси и доста модна красота. 

Всичко стартира през 1954 година, когато актрисата отива в ателието на Юбер (основано две години по-рано). Тя търси тоалети за присъединяване си във кино лентата на Били Уайлдър. Когато му споделят, че американската актриса Хепбърн иска да го види, дизайнерът я приема, тъй като взема решение, че това е Катрин Хепбърн. И  отхвърля (първоначално) да се погрижи за дрешника на Одри Хепбърн. 

" По-късно той ми призна, че е бил шокиран, когато в ателието влезнало едва момиче с фигура на манекенка с елементарни карирани панталони и блузка, " споделя Одри.

Пленена от хубостта на тоалетите, сътворени от Живанши, тя упорства да отидат дружно на вечеря с вярата да го разубеди. Така и става. Актрисата получава единодушието на Юбер да я облича и това надминава всички очаквания. 

    И още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР