Във виртуално събитие от Корея Samsung показа дългоочакваните нови модели

...
Във виртуално събитие от Корея Samsung показа дългоочакваните нови модели
Коментари Харесай

Samsung показа Galaxy Note20 със 120Hz дисплей, 108MP камера с 50-кратно приближение и бързо зареждане

Във виртуално събитие от Корея Samsung сподели дълго чаканите нови модели от серията Note, поставяйки акцент върху продуктивността на Note20 и Note 20 Ultra. Заедно с тях компанията показа таблетите Tab S7 и Tab S7+, умния часовник Galaxy Watch3 и безжичните слушалки Galaxy Buds Live.

" Никога до момента не сме разчитали на технологиите, както през днешния ден. Благодарение на тях оставаме свързани и намираме път измежду необикновените провокации, пред които сме изправени ", съобщи президентът и шеф на мобилния бизнес на компанията доктор TM Roh. " Технологията би трябвало да направи живота по-лесен, а не по-сложен. Заедно, като част от екосистемата Galaxy, те работят дружно, с цел да може да прекарвате времето си фокусирани върху това, което е най-важно за вас ", добави още той.Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra

Моделите Note на Samsung са обичани на потребителите, които желаят изключителна мощ, дълъг живот на батерията и голям екран. Запазената марка S Pen тази година е научила още няколко трика, с които прави работата още по-лесна.
 Снимка 490973
Източник:

Samsung Galaxy Note20 Ultra идва със объл 6,9 " Quad HD+ AMOLED 2X Infinity-O Display и - за първи път в серията - 120Hz освежаване на екрана. Моделът ще се продава с последния процесор на Samsung с 8 ядра и опция за 5G съгласуваност. LTE моделите оферират избор от 8GB RAM и 256 или 512GB вътрешна памет, до момента в който тези с 5G имат 12GB RAM и се оферират със 128, 256 или 512GB вътрешна памет. Както и миналогодишните, вътрешната памет може да бъде разширена с още 1TB посредством карта памет.

Батерията с потенциал 4 500 mAh и бързо зареждане, което възвръща 50% за едвам 30 минути. От компанията дават обещание целодневен живот на батерията с едно зареждане. Моделите поддържат и безжично зареждане, в това число и могат да зареждат други устройства, като да вземем за пример умни часовници.
 Снимка 490971
Източник:

Samsung Galaxy Note20 Ultra идва и с Bluetooth 5, Wi-Fi 6 и новата функционалност Nearby Share, посредством която споделяте наличие, единствено като насочите телефона.

Моделът и водоустойчив с рейтинг IP68.

Samsung са обновили и камерите. Основната е 108MP с оптична стабилизация. На гърба има още и 12MP ултраширока камера, както и 12MP телефото камера, с помощта на която Note20 Ultra има 5-кратно оптично и 50-кратно хибридно приближение. Предната камера е с резолюция 10MP.

Моделите са станали по-добри и при снимане на видео, като поддържат и 8К видеозапис с 21:9 съответствие и 24fps или до 120fps при FHD резолюция. Note 20 дават опция и за избиране на източника на тон сред вградения и външни микрофони.
 Снимка 490968
Източник:

По-малкият Note20 е с плосък 6,7 " FHD+ Super AMOLED Plus Infinity-O Display и периодичност на освежаване 60Hz. Той се предлага със същите процесори и с 8GB RAM без значение дали ще изберете модела с 5G, или не. LTE моделът е с 256GB вътрешна памет, а този с 5G ще се продава със 128 или 256GB.

Камерите също са разнообразни: главната е с 12MP, като има още и 12MP ултраширока и 64MP телефото камера с 3-кратно оптично приближение и 30-кратно хибридно. Предната камера е идентична и за двата модела.

Батерията е 4 300 mAh, като също поддържа ултрабързо зареждане.

И при двата модела отключването става със датчик под екрана или лицево различаване.

S Pen , неизменима част от Note серията, също е актуализирана. Стилусът може да работи независимо до 24 часа и на до 10 метра от телефона. Той придобива и нови функционалности за по-лесна навигация. С авансово запаметени пет дейности може отдалечено да вършиме скрийншот или да се върнете на началния екран.
 Снимка 490965
Източник:

Samsung са обновили и DeX функционалността, като Note20 могат да се свързват безжично с интелигентен тв приемник. Все по-задълбочена става и интеграцията с Microsoft Windows, като към този момент може да изпращате известия, да вършиме позвънявания и друго непосредствено от компютъра. По-късно тази година ще бъде добавена и функционалност, с помощта на която може да ползвате по едно и също време няколко приложения от телефона непосредствено на компютъра.За почитателите на игрите Samsung разгласи и че от 15 септември над 100 игри от Xbox ще могат да бъдат играни непосредствено на телефона.

Galaxy Tab S7 и S7+

Samsung показа и два нови таблета с мощни процесори, външна клавиатура (която се продава отделна), S Pen и 5G. Моделите са с размер на екрана 11 " и 12,4 ", поддържат 120Hz освежаване на екрана и се оферират с комбинации от 6GB RAM и 128GB вътрешна памет и 8GB и 256GB вътрешна памет, като и тук тя може да бъде разширена с още до един терабайт с външна карта. Таблетите имат по три камери - 13MP съществена, 5MP ултраширока и 8MP предна. Батериите са с потенциал 8 000 mAh и 10 090 mAh за дребния и огромния надлежно.
 Снимка 490975
Източник:

Отделно Samsung ще предлага и външна клавиатура Book Cover Keyboard и bluetooth мишка, с която таблетите се приближават до компютър.

Моделите Note20 и Galaxy Tab S7 и S7+ излизат на пазара на 21 август.

Заедно с тях Samsung сподели и умния часовник Galaxy Watch3 - моден модел с редица функционалности за спортуващите.
 Снимка 490976
Източник:

На пазара ще бъде пуснати и безжични слушалки Galaxy Buds Live с интензивно шумопотискане.
 Снимка 490974
Източник:
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР