Във ВИП Брадър буквално стана страшно. Свирепи удари, жесток бой

...
Във ВИП Брадър буквално стана страшно. Свирепи удари, жесток бой
Коментари Харесай

Страхотия във ВИП Брадър! Петко и Наско се налагат...

Във " ВИП Брадър " безусловно стана ужасно. Свирепи удари, нечовечен пердах и псувни на майка летяха из двора на Къщата в Нови Хан. Последната задача на Съквартирантите ги раздели на два тима - фамилии. Единият предвождан от Мира, в който вземат участие Петко, Божана, Лора и Ричард и вторият от Стефан, в който пък се намират Папи, Наско, Роузи и Ваня Костова.

Първото предизвикателство пред мъжката част от Съквартирантите бе спонтанен боксов мач с големи ръкавици. На кръга се изправиха Константин Трендафилов и Ричард. Маданският мачо се хвърли с всички сили в дуела, само че уви, бе надвит от писателят.

След тях на кръга се качиха Петко Димитров - показан с прозвището " Повелителят на салфетките " и Атанас Колев с прякорът " Гинекологът с нежни пръсти, само че мощни юмруци ". Още първоначално предприемачът надделяваше, само че мощните му и точни удари право в лицето на Наско вбесиха варненеца. Младежът си изпусна нервите и препсува на майка съперника си. Това разгневи Димитров, който още по-яростно се метна върху него и сграбчи успеха в съревнованието.

След дуела двамата бяха очевидно побеснели. " Повече да не ме псуваш на майка, ясно?! ", изсъска му Петко. " Ти като ме удряш по този начин, ще те ругая ", отсече пък Наско и отиде под душа.

" Вие си играехте на гибел там ", разяснява пък Папи. След няколко минути пристрастеностите понижиха, а двамата мачовци взеха решение да поговорят за случилото се на кръга. " Не съм желал да усетиш експанзия и завист. С тия ръкавици нямах чувство. Не си мисли, че и твоите тупаници не влязоха съществено ", съобщи Петко. " Съжалявам за думите си. Просто ме смъкна. Удари ме в лицето и... думите просто излязоха ", извини се Наско.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР