Във Видин днес бе погребан починалият във вторник в столична

...
Във Видин днес бе погребан починалият във вторник в столична
Коментари Харесай

Видин изпрати в последния му път починалия от COVID-19 лекар

Във Видин през днешния ден бе заровен умрелият във вторник в столична болница доктор Борислав Иванов. На поклонението на невролога се събраха десетки негови сътрудници, близки и познати от родното му сeло Връв, както и доста негови някогашни пациенти, на които той е оказал помощ.
Д-р Иванов се пенсионирал от дълго време след дългогодишна работа в неврологичното поделение на видинската болница „ Св. Петка” и разкрил собствен частен кабинет в града. Когато директно преди епидемията неврологичното поделение на болничното заведение остана без медицински личен състав и спря да приема пациенти, 77-годишният доктор Иванов се върна на работа там с цел да бъде потребен с опита и знанията си.
В разгара не епидемията с ковид в средата на април доктор Иванов се заразява и в началото е лекуван във видинската болница, а откакто положението му се утежнява, е признат в столичната „ Св.Ана”. Както оповестиха от лекарския съюз, видинския невролог стана третата жертва измежду лекарите, борещи се със болестта у нас.
„ Д-р Иванов ни напусна, само че с достолепие се бори на първа линия и изпълняваше своя професионален и честен дълг. Поклон пред неговата безрезервност и храброст. Светла му памет! “, написаха в некролога му неговите сътрудници от цялата страна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР