Във видеото с невероятната Мика Зайкова, която пазарува в магазин

...
Във видеото с невероятната Мика Зайкова, която пазарува в магазин
Коментари Харесай

Ива Екимова: Агнешкото месо ще стигне 30 лева на Великден

Във видеото с невероятната Мика Зайкова, която пазари в магазин с добавката от 70 лв. за пенсионери, не видяхме нейния оптимистичен свършек. Тя сподели: Хайде, да не мислим за цени и по-малко да мислим за инфлация, и три дни да се забележим със фамилиите и околните си. Това е в действителност най-важният извод. Аз съм уверена, че прозорливият българин се е запасил с задоволително месо и олио или ще откри метод да се ресурси, само че тази нервност с олиото не я разбирам, това си беше фалшив нюз, която се отрази на потреблението. 

Това сподели в " Пресечна точка " по Нова Тв ПР специалистът Ива Екимова за скока на цените на главните хранителни артикули. 

Всъщност всички ние си вършим сметката, хем да имаме на великденската софра каквото е належащо, с цел да зарадваме нашите близки и да си създадем комфортен празник, хем това да е рационално като като цена. Имаше прогнози, че агнешкото месо ще скочи до 30 лв.. Много е допустимо в действителност това да се случи, тъй като до Великден има още две седмици. Така че, какво да разясняваме по тази тематика, или закупувам агнешко или не. Това е решението на този въпрос, добави Ива Екимова.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР