Във видеото, което беше публикувано на страницата на фестивала, Крос

...
Във видеото, което беше публикувано на страницата на фестивала, Крос
Коментари Харесай

Суперзвездата Бен Крос Се Ожени По Традиционен Български Обичай!

Във видеото, което беше оповестено на страницата на фестивала, Крос е на седмото небе от благополучие, подвиквайки с вдигнати ръце и отправяйки благодарности към Бога. Звездата се ожени с достоверен черен калпак и цървули от шопския край и красива тъмносиня носия. Младоженката се появи в обичайната, алена сватбена носия.

Единадесетото издание на Международния фестивал на фолклорната носия " Скок във времето " край Жеравна се организира от 17, 18 и 19 август. Посетителите захвърлят телефоните си, обличат национални носии, пеят и танцуват, радват се на натурални гозби и питиета.

Бен Крос идва от две години на фестивала след присъединяване му в спектакъла на Ансамбъл " Българе " " Осмото знамение ". Там той е в ролята на Джеймс Баучер - ирландския публицист, сътрудник на Балканите, покровител за българската идея.

Желанието на Бен Крос е да бъде като своя воин, да продължава делото на Баучер, да бъде дипломат на България по света. От една страна той се отъждествява с него, а от друга - със основателя на фестивала в Жеравна - Ян Чарлз Андерсон, описа Димитров. Крос живее в България, влюбен е в страната и в българския фолклор, и обича българка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР