Във Вердер (Бремен) са уверени в силете си преди решителния

...
Във Вердер (Бремен) са уверени в силете си преди решителния
Коментари Харесай

Във Вердер са уверени преди решителния бараж с Хайденхайм

Във Вердер (Бремен) са уверени в силете си преди решителния реванш с Хайденхайм на следващия ден, който ще реши името на последния участник в Първа Бундеслига през идващия сезон.

В четвъртък вечер двата отбора приключиха наедно 0:0 в Бремен При загуба Вердер ще изпадне от немския хайлайф за първи път в последните 40 години, до момента в който Хайденхайм се стреми към първа промоция в своята история измежду най-хубавите.

" Ще бъде доста значимо да останем уравновесени. Комбинацията от това и страстта на мача ще вземе превес над футболните достолепия ", разяснява треньорът на " бременските музиканти " Флориан Кофелд.

" Разбира се, че усещаме напрежение. Но постоянно е чест да участваш в толкоз значими мачове. Това са дните, които коват историята ", разяснява още младият експерт. Директорът на Вердер Франк Бауман също подходи положително към идното посещение.

" Важно е да можеш да се изправиш веднъж повече от случаите, когато си паднал на земята. Не мисля, че ние паднахме в първия мач, а че по-скоро се препънахме ", сподели Бауман.

Аут за Вердер за срещата е капитанът Никлас Мойсандер, който е осъден, само че в групата се завръщат Омер Топрак, който се възвърне от травма, както и Кевин Фогт, чието наказване изтече. Старши треньорът на Хайденхайм Франк Шмид дефинира идния мач като най-големия в историята на клуба и добави, че знае по какъв начин да завоюва срещата.

" Качих се на колелото си и карах през гората. Това почисти съзнанието ми и в главата ми се роди концепция по какъв начин да спечелим. Така е доста по-лесно да се възстановиш и да създадеш нов проект за мача. Ние към момента сме новобранци в този конфликт, само че знаем, че това е най-важният мач в историята на клуба и това може да бъде шансът на живота ни ", сподели наставникът, който е част от Хайденхайм към този момент 13 години.
 Вердер получава нов късмет да се избави, Фортуна изпада непосредствено
Вердер получава нов късмет да се избави, Фортуна изпада непосредствено

" Бременските музиканти " ще играят бараж за оставане в Бундеслигата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР