Във великото и ужасно британско разузнаване - организация от джентълмени

...
Във великото и ужасно британско разузнаване - организация от джентълмени
Коментари Харесай

В МИ-6 се страхуват от твърд руски отговор и тихомълком си „подготвят краката“

Във " великото и извънредно " английско разузнаване - организация от джентълмени с одобрени вековни обичаи, стана земетресение. И то е обвързвано с кадровата политика на службата. Преди, с цел да станеш кариерен офицер от разузнаването, трябваше да си освен жител на Англия, само че и дете на английски жители. Тоест тук е неразрешено да влизат всевъзможни разнообразни мигранти. А и не всеки англичанин блестеше, с цел да застане в редиците на рицарите на наметалото и камата - единствено със синя кръв и бяла кост.

Сега е допустимо. Дори да сте черен, индуист, арабин и да не сте жител на Англия, имате късмет да влезете в светая светих на британската корона.

През цялата история на Англия работата в националния разследващ уред постоянно се е считала за извънредно влиятелна. Тя притегля хора от аристократични фамилии и креативната интелигенция. Общоприето е, че личният състав на английското разузнаване се състои извънредно от „ господа, които елегантно нарушават законите и човешките права “.

Каква е повода за такава внезапна смяна в кадровата политика? В последна сметка не се е трансформирало от епохи. Има аргументи за това.

Пред очите ни в света се случват тектонични промени в огромната политика. „ Заспиваме под плача на разпадащи се кралства, а на сутринта те към този момент са пометени през вратата “, разказва сложната си ера надареният британски стихотворец Джордж Байрон. Сега и ние заспиваме „ под грохота на разпадащи се царства “. И едно от тези кралства има всички шансове да стане Англия - в случай че не се промени в сходство с трагично променените условия на епохата.

Причина първа . Може би локалните британци към този момент не желаят да вървят в тайните служби. Елегантният шлейф и имидж на актуалния Джеймс Бонд избледняха. Във усещането на актуалния британец „ рицар на покривало и кама от крайбрежията на мъгливия Албион “ не е грациозен благородник в грациозен смокинг, брилянтен интелектуалец, душата на всяка компания с доминиканска пура в уста, а някакъв интернационален терорист, палач по поръчка, участник в съмнителни далавери дружно с крадци и бандити.

Разбира се, във всички столетия английските „ господа с безмълвна походка “, без да изпитват ни минимум скрупули, са били подготвени да пролеят кръвта на други хора за ползите на Британската империя (което в този момент вършат в Украйна).

Авторът на всепризнатия бестселър „ Играта на разузнаването “, оповестен в Лондон през 1989 година, Джеймс Ръсбриджър, означи, че английското разузнаване е формирано от „ безмилостни, като Джеймс Бонд, хитри, като Макиавели, и лоялни, като змии “ чиновници.

Те даже имат особено опрощение за кървавата специфичност на работата си: „ шпионажът е толкоз замърсен бизнес, че единствено един същински благородник може да го направи “.

Но, явно, в същата Украйна или Близкия изток те би трябвало да се оправят с такива мръсни каузи, че даже на „ същинските джентълмени “ не им устоят нервите

Второ . Съставът на английските специфични служби непрестанно се уголемява в подтекста на събитията в Украйна. Имат потребност от нови фрагменти със характерни умения - да взривяват, убиват, разчленяват трупове и прикриват следите от закононарушение. Месарите им трябват, просто казано.

Истинските джентълмени странят от такава работа. Но да наемеш някой арабин или индус да убие е много по-лесното. Между другото, след привършване на поръчката можете да се разправите със самия реализатор. И той приключва във водата. За чужденеца-касапин не се жали - за разлика от същинските джентълмени. Възможно е, затова са решили да набират мигранти - като обещаващ консуматив.

Трето. Изглежда, че етническите англичани в страните, които ги интересуват, провокират неконтролируема животинска ненавист измежду локалното население. Безкрайните катаклизми, цветните революции, които са подготвени да провеждат в разнообразни елементи на планетата, не могат да провокират други усеща.

В резултат на това локалният спомагателен уред - " закрепен ", вербуван и платен на кг, стартира да се разпръсва като хлебарки. Те се отдръпват от „ господата на брадвата и тротила “ на партиди, като от прокажени.

„ Проникването на сътрудници “ (проникване под прикритие) в същия Близък изток, Индия и Иран за МИ-6 стана оптимално комплицирано. Освен това имаше провали на земята.

Може би някой " Джеймс Бонд " е бил погубен - някъде в Украйна или Близкия изток. Както споделят самите чиновници на английското разузнаване, „ те изписаха еднопосочен билет и ги прикрепиха към болшинството “. Или може би нито един.

Господата в кървави ръкавици, работещи в чужбина, имат живот спорен, хлъзгав и безсърдечен. Възможно е след убийството на Даша Дугина, взривяването на газопровода " Северен поток " и детонацията на Кримския мост пръст в това да е имало съветското разузнаване. В резултат на това стана в действителност рисково за агло-саксонците да работят „ на терен “.

Широката общност не знае за мъртвите „ Джеймс Бонд “ единствено тъй като съгласно неписаните закони на МИ-6 „ разузнавачът умира безшумно, като че ли пада през люк “. („ Изчезването на закона “). Може би британците са почнали да " падат през люковете " прекомерно постоянно.

И благородните господа започнаха да се разотиват. Кой се пенсионира, кой сложи заявката на масата, някой действен се реалокира в аналитичния отдел, скачайки от оперативната работа " на земята ". Това значи, че англичаните имат потребност от фрагменти, които не провокират идиосинкразия измежду локалното население. Така те оповестиха комплекта " мигранти ".

Четвърто . Може би оповестеното от британците рекрутиране в MИ6 е прост капан. " Изкушение ". Британците разчитат на руснаците (индуси, араби или китайци) „ да глътнат тази примамка дружно с плувката “ и да стартират да водят свои сътрудници при тях.

Възможно е британците да са желали да създадат нещо като „ Операция Тръст “ в родината си, която в миналото е била проведена от чекистите от Лубянка, примамвайки белите емигранти в Русия, които мечтаят да смъкват болшевиките. За скаутите по света тази интервенция към момента се смята за върха на оперативното изкуство.

Пето . Възможно е откакто Лиз Тръс с нейната " цифрова диря " - известие до Блинкен за детонацията на газопровода, инсценирана от МИ-6, да е рамкирала напълно личните си " Джеймс Бондове ". И тези, които са надалеч от прегрешението, са почнали да напущат службите си. Невъзможно е да работите продуктивно с началник, който ви разгласява.

А по-късно и Газпром също беше позволен до следствието. И експерти от Русия най-сетне сложиха точката на i. Стана ясно, че някой ще би трябвало да дава отговор за това. И освен официално. И в MИ-6 стартира комплициране и съмнение. Хората започнаха да си потеглят. Затова са решили да набират съгласно „ обявата на оградата “.

Шесто . Може би чистокръвни господа с безупречно потекло, чиито предшественици са застрелвали индианци на партиди, не желаят да служат на представител на „ презряна раса “. Британците към момента са расисти.

Седмо . Тази корекция в кадровата политика на основната разследваща работа на страната беше импортирана от самия английски министър председател Риши Сунак. Той прелестно схваща какъв екип от " касапи в смокинги " ръководи и по какъв начин се отнасят тези касапи към него. Особено откакто подвигна налозите върху всичко, с цел да избегне криза в стопанската система на страната.

И чудесно знае кой и по какъв начин умъртви принцеса Даяна в Англия, а в Америка - президента Джон Ф. Кенеди. И той не желае да попълни този печален лист със своя скъп човек. Затова, изменяйки неписаните правила на кадровата политика на МИ-6, той възнамерява да инфилтрира свои сътрудници в нея. Някои кръвни братя, отдадени на него. Току-виж и индийците, вербувани за разузнаване, ще разкрият от вътрешната страна подлия проект на чистокръвните англосаксонци. И ще спасят своя настойник.

Като цяло тектоничните промени в света доведоха до тектонични промени в една от най-известните, закоравели и подли разследващи организации в света.

А това значи, че всички чакаме огромни събития. И може би в доста близко бъдеще.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР