Във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" стартира приемът

...
Във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий" стартира приемът
Коментари Харесай

Във Великотърновския университет стартира приемът по магистърските програми

Във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий " започва приемът по магистърските стратегии, оповестиха от пресцентъра на висшето учебно заведение.

Приемът ще протече в три стадия, като първият продължава до 10 юли. На 16 юли ще излезе първото класиране и признатите магистри ще имат опция да се запишат от 20 до 24 юли. Вторият стадий е от 10 юли до 28 август, класирането ще излезе на 3 септември.

Третият стадий е от 1 до 25 септември, признатите ще станат ясни на 1 октомври.

Документи могат да се подават в бюрата за банкет на документи и онлайн.

Първа онлайн своите документи подаде Зоя Георгиева от град Велико Търново. Тя ще учи "Управление на човешките запаси " към Стопанския факултет.

За академичната 2020-2021 година Великотърновският университет предлага общо 177 просветителни магистърски стратегии, които са в постоянна, задочна и отдалечена форма на образование. 76 са специалностите за претенденти от други професионални посоки, 94 са стратегиите за същото професионално направление и 7 магистратури има за професионални бакалаври.

Продължителността им е от два до четири семестъра. 35 от магистратурите попадат в предпочитаната област на висше обучение "Педагогически науки ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР