Във Великобритания вече знаят имената на някои български барове и

...
Във Великобритания вече знаят имената на някои български барове и
Коментари Харесай

Българският фотограф, който отми срама от тайния нощен живот на България

Във Англия към този момент знаят имената на някои български питейни заведения и пространства, за които локалните не са и чували. Това се случва откакто българският фотограф Мирослав Маринов стартира да разгласява фотоси от работата си в обществените мрежи и попада във фокуса на елитното издание " Калвърт Журнал ".

Онлайн списанието е отдадено на проучването на културата и творчеството на " Новия изток " - Източна Европа, Балканите, Русия и Централна Азия. То е притежател на голям брой награди. От 2009 година до в този момент се трансформира във водещ престиж в актуалната просвета, творчество и пътувания в района, предоставяйки микс от ежедневни вести, изявленията и снимка. Базирано в Лондон " Калвърт Журнал " е в партньорства за шерване на наличие с редица интернационалните заглавия, в това число The Guardian, Business Insider и The Moscow Times.

На 31 януари т.г. българинът Мирослав Маринов се оказва " на фокус ".

В публикация, отдадена на софийската младежка просвета, илюстрирана със фотосите на Мирослав Маринов, лондончани бързо научават имената на някои от най-актуалните ни заведения. Но и на бял свят излиза тайния нощен живот на София. Малко по-различен от този, показан в поредност отрицателни мнения в английската преса за Слънчев бряг и туристите у нас.

Партита, на които няма да знаете по какъв начин да отидете, в случай че не познавате хора като Маринов.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР