Във Великобритания се проведе последният телевизионен дебат преди изборите следващата

...
Във Великобритания се проведе последният телевизионен дебат преди изборите следващата
Коментари Харесай

Телевизионен сблъсък преди Брекзит

Във Англия се организира последният ефирен спор преди изборите идната седмица. В него участваха водачът на Консервативната партия и министър-председател на страната Борис Джонсън и водачът на Лейбъристката партия Джеръми Корбин.

Брекзит, опазване на здравето, сигурност - това бяха главните тематики, които засегнаха Борис Джонсън и Джеръми Корбин в последния директен избирателен спор, съобщи Българска национална телевизия. На 12 декември британците ще гласоподават на вторите национални избори в границите на по-малко от три години. Резултатите от вота ще дефинират по кое време, по какъв начин и дали Англия ще излезе от Европейския съюз.

Лидерът на лейбъристите Корбин е безапелационен, че е допустимо договарянето на нова договорка за Брекзит, която ще бъде подложена на гласоподаване на референдум във Англия. Джеръми Корбин сподели: " До три месеца ще договорим съглашение за излизане от Европейския съюз, което ще отбрани търговията и работните места, както и мирния развой в Северна Ирландия. А до шест месеца ще има и референдум ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР