Във Великобритания се напиват по-често, отколкото във всяка друга страна

...
Във Великобритания се напиват по-често, отколкото във всяка друга страна
Коментари Харесай

Британците се напиват най-много от всички по света

Във Англия се напиват по-често, в сравнение с във всяка друга страна по света, написа в. „ Индипендънт ", базирайки се на резултатите от световното изследване Global Drug Survey.
В него са взели участие поданици на 36 страни.Учени са интервюирали повече от 120 хиляди души по целия свят, от които 5 400 са от Англия.
След Англия в листата са Съединени американски щати, Канада, Австралия, Дания и Индия.
Средно британците се напиват 51,1 пъти годишно, т.е. съвсем един път седмично. Както учените са открили, страната е на второ място след Австралия по броя на търсещите незабавна здравна помощ след пиянство на алкохол през последната година - 3,7% от интервюираните са признали, че са го създали.
Независимо от това, британците са малко по-малко под междинното равнище на хората по света, които съжаляват за пиянството си - 18,5% против 20% в света.
Данните демонстрират, че като цяло хората „ преобладаващо обичат да се напиват ".
Както е декларирал професор Адам Уинсток, създателят на това изследване, макар че като цяло хората пият по-малко, тези, които към момента го вършат, пият по унищожителен за тях метод.
Изследователите означават, че може би е време да се разработят правилата на " безвредна интоксикация ", които биха помогнали на тези, които без мярка употребяват алкохол. За тях горната граница на нормите за консумация на алкохол може да наподобява незначителна, споделят учените.
Въпреки че безвредното равнище на консумация на алкохол не е конкретизирано в правилата на Националната здравна работа на Англия, организацията поучава хората да не пият постоянно повече от 14 единици алкохол на седмица, което е равно на към девет чаши вино.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР