Във Великобритания поканените гости на сватбата в кралското семейство пристигат

...
Във Великобритания поканените гости на сватбата в кралското семейство пристигат
Коментари Харесай

Пристигат първите гости на кралската сватба в Лондон

Във Англия поканените посетители на сватбата в кралското семейство идват в региона на двореца Уиндзър. Точно в 14 часа българско време, в наличието на кралица Елизабет Втора, стартира брачната гала на принц Хари и Меган Маркъл в църквата „ Сейнт Джордж “.

Британската кралица към този момент даде на нейния внук Хари купата Херцог на Съсекс, което значи, че незабавно след сключването на брака Меган ще стане Нейно кралско височество Херцогинята на Съсекс. Междувременно стана известно, че управляващите на летище Хийтроу, което е близо до Уиндзър са оповестили, че въздушното пространство над замъка няма да бъде нарушавано в продължение на 15 минути, тъкмо при идването на Меган и Хари за сватбената церемоня.

Цяла заран английските медии предават директно празничното въодушевление с хилядите трупащи се по трасето на брачната върволица. Очаква се над 100 000 души да следят директно процесията. Успелите да видят интериора на църквата настояват, че украсата с цветя е неповторима.

Премиерът Тереза Мей, която не е поканена на сватбата, защото решението на младоженците бе да не канят високопоставени политици, изпрати тази заран специфичните си поздравления на двойката.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР