Във Великобритания почти 70% от възрастното население вече е получило

...
Във Великобритания почти 70% от възрастното население вече е получило
Коментари Харесай

Как някои европейски държави се завръщат към нормалния живот след COVID-19?

Във Англия съвсем 70% от възрастното население към този момент е получило първата си ваксина против. Над 37% са изцяло ваксинирани, осведоми БГНЕС. В кралството се отварят кина и музеи, като се изключи Северна Ирландия. Пъбовете, заведенията за хранене и кафенетата ще могат да обслужват посетителите освен на терасите, само че и на закрито. В същото време, санитарните управляващи са загрижени за разпространяването на индийския вариант на ковид.
Мат Ханкок - министър на опазването на здравето на Англия съобщи, че до момента са открили малко над 1300 случая на индийския вид . " В някои елементи на страната той става преобладаващ, да вземем за пример в Болтън, съгласно Оксфордския университет и бих желал да подчертая, че това са резултатите от лабораторни проучвания, а не от клинични изпитвания и по този начин тези данни ни дават известна степен на убеденост, че имунизациите работят и против индийския вариант ", уточни Ханкок.
 Здравният министър: Водим с едни гърди пред ковид, светът освен говореше за българския модел, а в Европа го и прилагаха Здравният министър: Водим с едни гърди пред ковид, светът освен говореше за българския модел, а в Европа го и прилагаха
Винаги съм пореден в дейностите си, благодаря за поддръжката. Това сподели министърът на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов пре...
Междувременно, в Испания бяха анулирани ограничаващи ограничения в редица райони. Много поданици прекараха миналия уикенд на морето. На плажовете са отворени кафенета и заведения за хранене , които се посещават с неспокойствие от клиентите. Един от туристите - Франсиска Мунос - споделя, че съгласно нея, " последователно се връщаме към естествения живот, само че разбираме, че вирусът към момента циркулира, по тази причина би трябвало да бъдем доста деликатни ". Собствениците и чиновниците на заведения за хранене са щастливи да се върнат на работа.
В Чехия, след съвсем шест месеца насилствена отмора, от понеделник се отвориха тераси на кафенета и заведения за хранене . В този случай посетителите би трябвало да са подготвени да показват негативен резултат от тест за ковид или документ за цялостна имунизация . Контролът за съблюдаване на санитарните ограничения за сигурност в заведенията за публично хранене ще се прави от полицията. Фитнес центровете и спортните зали също отварят порти в страната. Що се отнася до културните събития, те към този момент имат право да се организират навън.
Междувременно, какво се случва в други елементи на света и най-много - в Индия, може да прочетете ТУК:.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР