Във Великобритания по данни на посолство на Острова има около

...
Във Великобритания по данни на посолство на Острова има около
Коментари Харесай

Димитър Иванов:Промени очакват българите във Великобритания след изборите

Във Англия по данни на посолство на Острова има към 110 000 български жители. Четири типа политики, които остават несигурни, поради идните за първи път от 100 година в историята на страната предварителни избори измежду зима и Brexit, ги засягат: имиграционната, просветителната, здравната и обществената. Решенията ще станат ясни след изборите на 12 декември, когато се констроира новият кабинет, акцентира икономистът проф. Димитър Иванов пред BTV.
" Ако консерваторите победят според в коалиция или сами, това, което те дават обещание в своята предизборна стратегия е, че ще бъде изменена досегашната имиграционна политика . В момента тя разрешава на всеки да отиде и в границите на 6 месеца да си търси работа и да стои там. "
Борис Джонсън пропагандира две съществени оферти, продължи икономистът. " Едното е, че във Англия ще могат да отидат единствено тези, които са поканени, посредством работна оферта. Второто е въвеждане на така наречен австралийска система за премерване по точки на квалификационните качества и опит на всеки един. "
Другата огромна смяна, която би засегнала българите във Англия, касае опазването на здравето . " Където се подвигат неимоверно доста таксите. Стигат до 625 лири за всеки, който желае да се лекува на Острова. За 5-годишна виза това ще доближи до 3 300 паунда. ", предизвести икономистът. Какъв налог желае да вкара Борис Джонсън за чужденци можете да прочетете в ТАЗИ СТАТИЯ.
Междувременно, петнадесет страни, в това число Съединени американски щати, Индия и Нова Зеландия, показаха угриженост от забавянето на Brexit на срещата на Световната комерсиална организация (СТО) в Женева и обмислят да потърсят обезщетения. Подробности можете да прочетете ТУК. Във Англия сега можете да отсъствате по болест без болничен лист 5 дни. Корпоративна просвета и организационна преданост. В една развита стопанска система вие нямате никаква полаза да си стоите у дома, тъй като рано или късно ще би трябвало да си доработите, акцентира Димитров, разяснявайки предлагането на ГЕРБ и Обединените патриоти да не се заплаща първият ден от болничните. Идея, пристигнала от АИКБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР