Във Великобритания на 21 месеца лишаване от свобода бе осъден

...
Във Великобритания на 21 месеца лишаване от свобода бе осъден
Коментари Харесай

Селфи със скорост 304 км/ч! Вместо лайкове мотористът получи затвор

Във Англия на 21 месеца отнемане от независимост бе наказан моторджия извършител, който обичал да записва своите " подвизи " на видео. Зад кормилото на мотора си Yamaha YZF-R1 той съумял да форсира до 304 км/ч — нов връх в базата с данни на локалната полиция, написа auto.blitz.bg.

26-годишният Адам Кемпиън " палувал " в Нотингам и покрайнините и се записвал дружно с другари своето лудо каране. Също е известно, че младежът има престъпно минало. 

В клипа, публикуван от локалната полиция, той форсира до 304 километра в час с откраднат състезателен мотор Yamaha YZF-R1. Британските стражи на реда до в този момент в никакъв случай не са срещали толкоз бърз извършител. 



Да бъде разпознат, открит и хванат джигитът помогнала регистрационната табела на мотора, открита в зарязан автомобил. Разследването завело следователите в дома на Адам, където те намерили преносим компютър със стотици записи на рисково каране на мотоциклет. 

на 18 юли съдът осъди джигита на 21 месец отнемане от независимост за пет потвърдени епизода на рисково шофиране и владеене на откраднато имущество. Приятелите на Кемпиън, които участват на убийствения клип, сега се търсят. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР