Във Великобритания букмейкъри започнаха да приемат залози за възможното име

...
Във Великобритания букмейкъри започнаха да приемат залози за възможното име
Коментари Харесай

Започнаха залозите за бебето на Хари и Меган

Във Англия букмейкъри започнаха да одобряват залози за вероятното име на бъдещото дете на херцозите на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл. Има възможност бъдещите родилите да не разгласят пола на бебето до раждането му, както направиха херцозите на Кеймбридж принц Уилям и брачната половинка му Кейт Мидълтън.

 © Българска телеграфна агенция
Мнозина са склонни да предположат, че в случай че на бял свят се появи момиченце, Хари и Меган могат да го кръстят на името на починалата майка на принца, принцеса Даяна. Голямата английска букмейкърска адвокатска фирма " Уилям Хил " и борсата за
залагания " Бетфеър " удостоверяват този вид със залози 10 към 1 в първия случай (момиченце) и 8 към едно във втория (име Даяна).

Според
букмейкърите от " Пади Пауър " с изключение на Даяна, вероятни са и други известни имена, измежду които най-вече се открояват Артър и Алис, Албърт, Едуард, Чарлз, Елизабет и Мери.
 Меган Маркъл е бременна Меган Маркъл е бременна
Принц Хари и неговата брачна половинка Меган чакат бебе напролет на 2019 година Това оповестиха от двореца Кенсигтън. Бебето на Меган и принц Хари ще се появи...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР